|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
angelesdreame, armağan, benden, büyük, dostluğun |
![]() |
Benden Angelesdream'e Dostluğun Bana En Büyük Armağan! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Benden Angelesdream'e Dostluğun Bana En Büyük Armağan!Dostluk Sabah öperek uyandırmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı dala tutunmaktır kimi zaman(çoğu zaman:))) ![]() aynı bisikleti sürmektir ![]() ![]() Dans etmektir kolkala ![]() ![]() ![]() ![]() küçük hediyeler almaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ve Kimi zaman aynı kalbi paylaşmaktır ![]() ![]() ![]() Öpmektir onu doyasıya (angelesdream herzaman gördüğü yerde:)) ![]() bunu söylemektir ![]() ![]() ![]() __________________Yukardaki kız ben aşşağıdaki sen angeles benziyolar ama:))
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Keşke dostluklar sizin gibi olsa siz çok iyi arkadaşsınız her insan sizin gibi dost olamaz sizin dostlugunuz ömür boyu böyle olsun hiç birşey sizi ayırmaya gücü yetmesin dostluğu güzel anlatmışın bence suskun
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() :img-blush2: :blush: :img-cray: :img-cray: canım benimm ![]() ![]() ![]() ![]() çook teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream
|
![]() ctnn nasıl beğenilmezki değilmi ama ![]() ![]() tüm dileklerin için sanada teşekkür ediyorum gözyaşı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() canımm benim senin için eğer ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınıziçin gözyaşı inşl ![]()
|