![]() |
Uzundu Saçların. Sevdana İnat.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Uzundu Saçların. Sevdana İnat..![]() Uzundu saçların sevdamıza tezat ![]() Kahve gözlerinde kaldı umudun kırıntıları, Sen gittin, ruhumun terki o vakte denk düşer ![]() Nereden bilirdim minicik ellerinin, kocaman bir yüreği söküp de sürükleyeceğini peşinden ![]() ![]() İki duvar arasına sıkıştım, nefes alamıyorum, sakın kurtarma beni ![]() Yıkık bir kentin molozları arasında yarısı terkedilmiş bir yürek aranıyor, duyurulur! Hükümsüzdür ![]() Hükmü geçmiş bir sevda artığı yüreğim ![]() Çok geceler ortak ettim gözümde yaşlara ![]() Aydınlanmıyor artık bedenim, Gölgemde yansımaz sokak lamlarında ![]() Terkim ben, gidişim sana düşer, Bir yarım hala yollarda… Bu son kadeh, son değişi mey-in dudaklarıma ![]() Bir yudum daha alayın zehir olsun, bırak yığıldığım yerde kalayım, Sakın dokunmabana ![]() Nereden bilirdim akrebin zehriymiş sevgini tatmak, Nereden bilirdim aşkın koşar adım ölüme yaklaşmak… Ve uzundu saçların sevdana inat… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
speed
|
![]() Nereden bilirdim akrebin zehriymiş sevgini tatmak, Nereden bilirdim aşkın koşar adım ölüme yaklaşmak… umutsuz aşıklara gelsin bu şiir ![]() ![]() tşkkürler angels ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Hükmü geçmiş bir sevda artığı yüreğim ![]() Terkim ben, gidişim sana düşer, Bir yarım hala yollarda… Nereden bilirdim akrebin zehriymiş sevgini tatmak, Nereden bilirdim aşkın koşar adım ölüme yaklaşmak… Gerçekten çok beğendim okurkan insanı götüren harika bir şiir ![]() ![]() çok teşekkürler |
![]() |
![]() |
|