![]() |
Placebo nun Etkileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Placebo nun EtkileriNedir Bu Placebo Placebo Basitce Size Güvenen bir kişiye Sahte İşe Yaramayan Bir İlaç Verip (viteamin Şeker vBulletin ![]() Biraz Saçma Gibi Ama Gerçek ![]() Bunu bir çok Örneği Var Ama Dikkat Edin Kasteddiğim Bu Ananelerimize Dedelerimize Olan Hastalık Hastası Dedğimiz Durumlar Değil Gerçek Hastalıklar İçin Yapılan Deney Sonuçlarını Sizinle Paylaşmak İsityorum Aynı Hastalığa Sahip insanlar 2 Grup olarak ayrılıyor Birinci Guruba Hastalığın Gerçek ilacı Veriliyor İkinci Gruba Greçek İlaçlara Benzeyen içi Boş Haplar Veriliyor İşileşme sonuçları oranlandığında Birinci Grupta (Gerçek ilaç Verilen Grup) %50 İyilişme Gözleniyor İkinci Grupta (Sahte ilaç Verilen Grup) %30 İyilişme Gözleniyor Enteresan Değilmi birinci gruba Etkili İlaç Verildiği Halde %50 İyileşme Varken ikinci gruba sahte ilaç verilmesine rağmen %30 iyileşme Gözleniyor Bu durumda İlacın Etkisi Sadece %20 Bu aynı zamanda Kanserle Savaşın sözünü De açıklıyıcı nitelikte Demekki olay Beyinde Bitiyor Google Da araştırdım Biraz Parkinson Tedavisinde Etkin Olarak Kullanılıyormuş Bir Savaş Gazisinin Düzeltilemiyecek kadar Kırılan Ayak Kemiğinin İyileştirilmesinde Kullanılmış Ben Babamın Dayısında Kullanırlarken Gördüm Başı Ağrıyınca Vitamin Veriyorlar 15 dk De geçiyor Sonuçta Hastalık Ne olursa Olsun İnacınızı Kaybetmeyin İnançlı İnsan Herşeyi Yapabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|