![]() |
Ölümcül Hastalıkları 10 Gıda Önlüyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümcül Hastalıkları 10 Gıda ÖnlüyorYaşam koşulları bizi hergeçen gün ölümcül hastalıklarla karşı karşıya getiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: Kalp krizine karşı iyi geliyor ![]() ![]() Havuç: Günde 5 adet havuç, kalp krizi riskini üçte iki oranında azaltıyor ![]() ![]() Sarımsak: Soğuk algınlığına karşı savaşıyor ![]() ![]() ![]() Karnıbahar: Kanseri kısıtlayan karotenoid maddesi üretiyor ![]() ![]() Fasulye: Şeker hastalığını önlüyor ve vücuttaki ensülin üretimini dengede tutuyor ![]() Soğan: Kolesterol düzeyini düşürüyor ![]() ![]() Zeytinyağı: Yüksek tansiyonu düşürüyor ve vücutta taş oluşmasını önlüyor ![]() ![]() Elma: Kolon kanserini önlüyor ![]() ![]() ![]() Portakal: C vitamini deposu portakal, hamile kalmayı kolaylaştırıyor, virüsler ve alerji ile mücadele ediyor ![]() Soya fasulyesi: Kemik hastalıklarına karşı 'birebir' diye niteleniyor ve vücuttaki kemiklerin gücünü koruyor ![]() |
![]() |
![]() |
|