Mangal |
|
|
#1 |
|
speed
|
MangalMangal : Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir seri olay yaşanır: 1 Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır 2 Kadın ızgarayı temizler![]() 3 Kadın bakkala gider![]() 4 Kadın kasaba gider![]() 5 Kadın fırına gider![]() 6 Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar 7 Kadın pişirilecek etleri hazırlar 8 Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer 9 Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir 10 Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir![]() 11 Kadın içeri geçip, masayı hazırlar 12 Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder![]() 13 Kadın tatlıyı hazırlar![]() 14 Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir 15 Adam çok pişmiş eti ızgaradan alır ve kadına verir 16 Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer![]() 17 Adam içkileri doldurur![]() 18 Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider![]() 19 Kadın kahve ve tatlı ikram eder![]() 20 Yemekten sonra, kadın masayı toplar 21 Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar![]() 22 Adam mangalı olduğu yerde bırakır, çünkü içinde hala yanan kömürler vardır![]() 23 Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar![]() 24 Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır
|
|
|
|
#3 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
Eğer bir kadın olsaydım sonunda adamın elindeki içki şişesini alır kafasına çarpardım Tamam yalan söyledim Ama ben bunları yapıyorum, evimizin tek çiçeği fazla yorulmamalı![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ eheh yazık vaLLa xD sanki babam ve annemin diyaloglarını okudum " hadi ya ßißerler yanDı ! Getir su tepSiyi ARtıııkk ! ![]() " gibi kopuyorum yaa acayip sevimliler :)) ~~ teşekkürler speed![]() ![]() ~~
|
|
|
|