Kuş Akıllılara Kanmak |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Kuş Akıllılara KanmakMemleketin birinde ![]() ![]() Bir papağan yaşarmış Sahibi, büyücü Büyücü ne derse ![]() ![]() Papağan da aynen tasdiklermiş Taklalar atar, şirinlikler yaparmış Tam yalaka yani Ama bir derdi varmış ![]() ![]() Kediler Çok korkuyormuş kedilerden Yerler diye Büyücü seviyor ya ![]() ![]() "Bir iyilik yapayım şuna" demiş, kediye çevirmiş papağanı![]() ![]() Mahallede rahatça gezsin, dolaşsın diye![]() Bir gün, iki gün ![]() ![]() Bizim kedi papağan, gene tir tir titriyor Bu sefer niye? Köpekler Dobermanları kangalları bırak ![]() ![]() Finolardan bile ödü patlıyor Büyücü, bakmış olacak gibi değil ![]() ![]() Direkt aslana çevirmiş, kedi papağanı Daha ne ![]() ![]() Cüsseyse cüsse, yeleyse yele Kükre kükreyebildiğin kadar Ama gel gör ki ![]() ![]() Bizim imitasyon aslan, değil ormanda salına salına gezmeyi, sokağa bile çıkamıyor ![]() ![]() ![]() Çünkü avcılar var! "Beni de avcı yap" diye yalvarmaya başlamış ![]() ![]() İşte o gün anlamış büyücü![]() ![]() ![]() Her kalıba girebiliyor ama, bu yürekle insan olabilmesi mümkün değil ![]() Üstelik, fark etmiş ki ![]() ![]() O kuş beyniyle adım adım şekil değiştirerek, ne kedi ne aslan, aslında avcı olmak istiyor bizim papağan![]() Tüfeği kaptığı gün ![]() ![]() İlk kurşunu, genetik sırlarını bilen büyücüye sıkacak ![]() ![]() Kendisini fareye çevirmesin diye Müthiş rol kabiliyetiyle insan taklidi yaparak, kuş olduğunu bile inkâr edebiliyorsa bir kuş ![]() ![]() Gözyaşlarına sakın kanma
|
|
|
|