![]() |
İnanması Güç Ama Gerçek! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() İnanması Güç Ama Gerçek!Bir Genc Cumartesi gecesi bir partiye gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra bu genc uyandiginda içi buzla doldurulmus bir kuvette cirilciplak oldugunu anliyor ![]() ![]() ![]() Kagitta soyle yaziyor: "112'yi ara yoksa öleceksin!" ![]() Kuvetin yakininda bir telefon goruyor ve hemen 112yi ariyor ama nerde oldugunu, ne ictigini, kimlerle oldugunu bilmedigini soyluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bobrek karaborsada 10 ![]() ![]() ![]() Daha sonra anlasildigina gore : 2 ![]() ![]() ![]() ben çok etkilendim bu olaydan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar lütfen dikkat edin kendinize ![]() ![]() ![]() İnsan kılıgına girmiş yaratıkların gözü paradan baska bişi görmüor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Haklisin arkadasim zaten bu devirde butun insanlarin gozu donmus ne denebilirki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
doctor88
|
![]() gercekten cok etkileyici birşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yosun_26
|
![]() bu olayı daha önce duymuştum gerçekten çok kötü bi olay dikkat etmeliyiz arkadaşlar!!! |
![]() |
![]() |
|