![]() |
Şeytan'dan Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan'dan MektupSeytandan Mektup; Seni dün günlük islerini yaparken gördüm ![]() Namaz kilmadan, dua etmeden bir günü daha geçirdin ![]() Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayirmadin ![]() Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum ![]() Benimle oldugun için çok mutlu oldugumu söyleyemem ![]() Hatirliyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum ![]() Dogruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettigim için nefret ediyorum ![]() Allah beni cennetten attigi için bende seni kullaniyorum ![]() Seni de Allah'in bana yaptiklarini ödetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup gidebilirsin ![]() ![]() Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin ![]() Bunun içinde seni ödüllendirecegim ![]() saglayacagim ![]() Biz ikimiz beraber kaldikça bu Allah'i çok üzecek ![]() Zaman senin hayatini kimin yönlendirdigini O'na gösterecek ![]() Ve bu senin sayende olacak ![]() Geçirdigimiz güzel günleri hatirla, insanlari nasil hor görüyorduk, onlara küfür ediyorduk, çilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik yapiyorduk, nasil iki yüzlü davraniyorduk, sigara kullaniyorduk, cami'ye gitmiyorduk, dedikodu yapiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degil mi? Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin için çok seyler düsünüyorum ![]() Bu mektupu sana ne kadar deger verdigimi söylemek ve hayatinin büyük bir parçasini kullanmama izin verdigine tesekkür etmek için yaziyorum ![]() ![]() Öyle salakliklar yapiyorsunki, benim bile migdemi bulandiriyorsun ![]() Sen böyle devam et ![]() Yeni nesile yalanciligi, aldatmayi, kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ögret ![]() Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlarda seni örnek alsinlar ![]() Zaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir ![]() Çocuklar böyle iste ![]() Neyse, simdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye gelecegim ![]() giderdin ve yasayacak oldugun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin ![]() ama seni taniyorum ![]() ![]() Senin yasinda olan bir insanin hala günah islemeye devam etmesi saçeditik olsada ![]() ediyorum, ve bu böyle devam edecek ![]() tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazdin ![]() Ölüm bizi bulusturana kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEYTAN NOT: Eger beni gerçekten seviyorsan bu mektupu kimseyle paylasmazsin |
![]() |
![]() |
|