![]() |
Bir Gazeteciye'de Bu Denir Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gazeteciye'de Bu Denir Mi?BİR GAZETECİYE DE BU LAF DENİR Mİ! "Yazılarınızı hiç kaçırmıyorum! Pardon hangi gazetede yazıyordunuz? ![]() ![]() 24 Mayıs 2009 Pazar 14:58 Mehmet Barlas'ın yazısı ![]() ![]() ![]() Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas'la röportaj yapmak isteyen dergi muhabiri önce Barlas'a mail gönderdi ardından aradı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli insanlarla yaşamak kolay değildir ![]() ![]() ![]() Geçenlerde bir e-mail aldım ![]() ![]() ![]() Kendisine röportajı yapması için, bir hafta sonra belirli bir gün ve saate gazeteye gelmesini söyledim ![]() - Hürriyet binasına mı geleceğim, diye sordu ![]() ![]() ![]() Biraz öfkelenmiştim ![]() - Siz benimle röportaj yapmak istiyorsunuz ama hangi gazetede yazdığımı bilmiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Telefondaki ses şaşkındı: - Özür dilerim ama röportaj için hangi gazeteye geleceğimi söylemediniz, dedi ![]() Aslında bu tür durumlara alışkınım ![]() İnsanların ve özellikle gazete yazarlarının kendilerini abartarak önemsemelerinin ne kadar gülünç olduğunu defalarca yaşayarak gördüm ![]() Tek kanallı TRT'de Haber Dairesi'ni yönettikten ve sayısız haber-tartışma programı yaptıktan sonra tekrar yazılı basına dönmüş ve o dönemin en yüksek tirajlı gazetesi Günaydın'da köşe yazmaya başlamıştım ![]() Bir akşam bir kuruluşun akşam yemeği davetindeydim ![]() ![]() Meğer bir hayranımmış Sofra komşum beni överek söze başladı, - Programlarınızın hiçbirini kaçırmam ![]() Sonra sordu: - Şimdi hangi gazetede yazıyorsunuz |
![]() |
![]() |
|