Kadınları Çıldırtan Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınları Çıldırtan Sözlerİşte ikili ilişkilerde erkeğin karşı tarafa söyleyip çıldırttığı birbirinden ilginç cümleler ![]() -Bütün kadınlar aynı ![]() -Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun? -Rahat rahat evde oturup evinin işini yapsana ![]() -Üç kuruş kazanıyorsun diye tepemize çıktın ![]() -Bu evde benim dediğim olur ![]() -Bayram tatilinde bizimkilere gidiyoruz ![]() -Ben erkeğim istediğimi yapmak zorundasın ![]() -Daha iyi anlarsınız diye çayı sizden istedik ![]() -Elinin hamuruyla erkek işine karışma ![]() -Sen kadınsın otur oturduğun yerde ![]() -Kim soktu bunları senin kafana -Kadınlar dırdır yapar kafa ütüler ![]() -Kadınlardan yönetici olmaz ![]() -Kadınlardan şoför olmaz ![]() -Kadınlar teknoloji cahilidir ![]() -Kadınlar futboldan anlamaz ![]() -Çalışmak senin neyine! -Kilo almışsın ![]() -Hiçbir yemek anneminkinden güzel olamaz ![]() -Sen ne anlarsın ki -İlişkimize ara verelim -İlişkimizi gözden geçirelim -Hanım annem geliyor Bilgine canıım![]() -Hallederiz -Bakarız -Sen beceremezsin ver ben yapayım -Ben demiştim |
|
|
|