Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hadi, kandırmayın, kendinizi, kızlar

Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi...

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi...

Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi

Ne O? İtiraz sesleri duyar gibiyim

Aaa olur mu öyle şey? benim sevgilim çok romantik

Sen çıldırmış olmalısın aşkım benim ruhuma hitap ediyor(kaç güne kadar sürecekse? )

Kıskançsın kıskanç!

Çekemiyorsun bilemiyorsun yaşadığımız sevdayı da demeyin

Dünya ne zamanki tensel özgürlüğü birincil ihtiyaç olarak belirledi; koptuk platonik, birebir tutkulu aşkların güzelliğinden ,şimdiki prensler onu da çalıp bir yerlere gömdü

Bırakın Kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin hikâyelerini bu çağda cinselliğini ön planda tutan prenslere anlatamazsınız derdinizi söylemedi de demeyin bir gün bir kâğıt gibi buruşturulup atıldığınızda beyaz atlı prensiniz olur kara atlı …Kaynakwh:

Yeter! Ağlama seslerini de bu saatten sonra çekemem artık

Evet evet inanırım eskiden çokkkk eskiden çoktu beyaz atlılar Tek bir sevgili ile yetinen kara kaş kara göz sevgilinin canan olduğu devirler… Kaynakwh:

Şimdi günü birlik sanal aşklar gündem de… Kimsenin de şikâyeti yok hani? Kendime saygım hani?

Sus zırlama!

Sen istedin bak o istedikçe biraz daha özgürlük adına vıcık vıcık aşkları sen yarattın Saygını yerle bir ettin seviyorum ifadelerine kanıp kanıp tavizler verdin Oldu mu sana 3 günlük en fazla 3 aylık ilişkiler sonrası yeni yeni aşklar diye çağırdın hepsini birer birer

Eeeee! Şikâyetin ne?

Soruyorum şimdi! Beyaz atıyla gelip seni ömür boyu mutlu edecek prensin nerde?

Hadi kızlar kandırmayın kendinizi beyaz atlı prensler yok artık… Olanlar mı?

Onlarsa sadece sanal atlılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com