![]() |
Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi...Hadi Kızlar Kandırmayın Kendinizi ![]() ![]() ![]() Ne O? İtiraz sesleri duyar gibiyim ![]() Aaa olur mu öyle şey? benim sevgilim çok romantik ![]() Sen çıldırmış olmalısın aşkım benim ruhuma hitap ediyor(kaç güne kadar sürecekse? ) Kıskançsın kıskanç! Çekemiyorsun bilemiyorsun yaşadığımız sevdayı da demeyin ![]() Dünya ne zamanki tensel özgürlüğü birincil ihtiyaç olarak belirledi; koptuk platonik, birebir tutkulu aşkların güzelliğinden ,şimdiki prensler onu da çalıp bir yerlere gömdü ![]() Bırakın Kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin hikâyelerini bu çağda cinselliğini ön planda tutan prenslere anlatamazsınız derdinizi söylemedi de demeyin bir gün bir kâğıt gibi buruşturulup atıldığınızda beyaz atlı prensiniz olur kara atlı …Kaynakwh: Yeter! Ağlama seslerini de bu saatten sonra çekemem artık ![]() ![]() ![]() Evet evet inanırım eskiden çokkkk eskiden çoktu beyaz atlılar ![]() Şimdi günü birlik sanal aşklar gündem de… Kimsenin de şikâyeti yok hani? Kendime saygım hani? Sus zırlama! Sen istedin bak o istedikçe biraz daha özgürlük adına vıcık vıcık aşkları sen yarattın ![]() ![]() ![]() ![]() Eeeee! Şikâyetin ne? Soruyorum şimdi! Beyaz atıyla gelip seni ömür boyu mutlu edecek prensin nerde? Hadi kızlar kandırmayın kendinizi beyaz atlı prensler yok artık… Olanlar mı? Onlarsa sadece sanal atlılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|