![]() |
Erkeklere Göre İtici Davranışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklere Göre İtici DavranışlarBazen kendimizi tutamıyoruz, ağzımızdan çıkıveriyor, bazen bunun bir erkeğe itici gelebileceği aklımızdan bile geçmiyor, bazen de inadına yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dış görünüş Bir kere şunu söylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler, fiziksel özellikleirnden çok kişiliğimizle ilgili ![]() • Kıllar, erkek vücuduna ait olmalı ![]() • Tamam, her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı ![]() ![]() • Bu arada, yürümeyi başaramıyorsanız, topuklu da giymeyin ![]() • Farkında olmadan Notre Dame’ın kamburuna dönüşmeyin; lütfen daima dik oturun ![]() • Tanga veya g-string çok rahat olmayabilir ama bari benekli külotunuzun kotunuzun arkasından gözükmesine engel olun ![]() • Dekolte giyecekseniz, onu taşımayı bilin ![]() ![]() • Şeffaf sutyen askıları kurtarıcı değil; tam tersine, çok çok itici erkeklerin gözünde ![]() Davranışlara çeki düzen “Can çıkar, huy çıkmaz” derler; ama biraz gayretle, en azından belki törpülersiniz onları sinir eden yönlerinizi ![]() • Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin ![]() • Erkeklerin, duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lütfen öğrenin artık ![]() • Şoförlük 1000 yıl geçse de erkeklerin gözünde erkekler mahsus olacak ![]() ![]() • Kıskançlık, sizi kendine güvensiz göstermekten başka işe yaramıyor ![]() • İlgi duyduğunuz erkeğin yanında rahat olmak isteseniz de çizgiydi aşmayın, sarhoş olmayın ![]() • Erkeklerin gözünde trip = şımarıklık ![]() Erkeklerin favori cümleleri Haydi bu cümleleri bir kere olsun söylemedim demeyin ![]() ![]() • “Benimle niye ilgilenmiyorsun?” Bunaltmayın ![]() • “Ne düşünüyorsun?” Cevabı olmayan sorular sormayın ![]() • “Bu ne demek şimdi?” Her hareketinden derin anlamlar çıkarmayın ![]() • “Sence kilo almış mıyım?” Ona tartı muamelesi yapmayın ![]() • “Hmmm karar veremiyorum ![]() ![]() • “Bana anlatabilirisin ![]() ![]() Zirvedekiler Ve işte en çok oy alanlar… • Dır dır dır dır… • Fark etmiyorlar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz ![]() ![]() • Bebek gibi konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız ![]() ![]() • Küfürlü, ‘Lan’lı konuşmalar da sizi bir o kadar itici yapıyor ![]() • Futbolu seviyor olabilirsiniz ![]() ![]() • Diğer kadınları aşağılamaya bayılıyoruz ![]() ![]() Ve işte sürprizler Bunların, erkeklerin soğuma nedenleri olduğu kimin aklına gelirdi? • Dudaklarımızı öpülesi gösteriyor sandığımız parlatıcılar, tam tersine onlara yapış yapış geliyor ![]() • Onların gözünde yaratmaya çalıştığımız, “ben diğer kadınlardan farklıyım” etkisi, sadece tepki doğuruyor ![]() • Komik olmak için yaptığız kıro taklitleri veya şiveli konuşmalar, biz farkında olmasak da ortamı ısıtmıyor, aksine buz gibi soğutuyor ![]() En büyük sürpriz Bizim en büyük kabuslarımızdan olan, kurtulmak için paralar harcadığımız, kocakarı ilaçlarından tutun, en teknolojik aletlere kadar her yolu denediğimiz biricik selülitlerimiz, 50 erkekten sadece birinin aklına geldi ![]() Elele, Ağustos 2010 |
![]() |
![]() |
|