![]() |
Organ Bağışı (Önemli) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Organ Bağışı (Önemli)![]() "Öldükten sonra beni hatırlamak için; Kalbimi; kendi kalbi ona acı vermekten başka bir işe yaramayan birine verin ![]() Böbreklerimi; haftadan haftaya yaşaması bir makineye bağlı olan birine verin ![]() Gözlerimi; gün ışığını, bir bebeğin yüzünü, bir kadının gözlerindeki sevgiyi görmemiş bir adama verin ![]() Kanımı bir otomobil enkazı altından çıkarılmış olan gence verin ![]() Kemiklerimi alın ve sakat bir çocuğun yürümesinin yolunu bulun ![]() Eğer birşeyleri gömmeniz gerekiyorsa; Hatalarımı, kusurlarımı, insanlara olan önyargılarımı gömün ![]() Eğer tüm bu istediklerimi yaparsanız sonsuza dek yaşayacağım ![]() Photoshop'lu resimlere bakerken gözüme çarpttı altına da bu yazıyı gördüm ve bi kötü oldum :/ Sizlerlende paylasmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir kolunda sağlığına, bir kolunda zamana vurulan kelepçe ![]() ![]() ![]() kelepçelere rağmen oyuncağı ve kalemtraşı yanında ![]() ![]() ![]() çünkü organ bağışı gerçekleşmiş ve hastaneden çıkmayı bekliyor ![]() ![]() ![]() bu yüzden organlarimızı bagıslamalıyız belkide ![]() ![]() ![]() ![]() Yeterli Bi Sebep Degil mi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Gozlerim doldu desem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Gerçekten güzel bi konuya değinmişin binlerce kişi organ bekliyor onlar duyarlı vatandaşların elinde paylaşım için sağol arkadaşım
|