Sen mükemmel bir eş olacaksin!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen mükemmel bir eş olacaksin!!Özel günlerimizi hatırlasan -Evlilik yıldönümünden önce "hadi seç şurdan hediyeni şimdi benim aldığımı beğenmezsin"demesen -Kapı kolarının ve mobilya kenarlarının dilek ağacı olmadığını anlayıp kıyafetlerini asmasan -Çoraplarını attığın yerlerden kokularını takip ederek bulmasam -Duş alırken banyo takımlarını kaldırsan ve sulara boğmasan -ßornoz ve ıslak havlularını heryere atmasan -Kirli çamaşırlarını banyoya kadar getirebildiğine göre kirli sepetinin üstüne değil içine koysan -Özenle ütüleyip katladığım çamaşırlarını alttan birini çekip devirmesen ve sonra burasını hiç düzlemiyormusun demesen -Senden yardım istediğimde "bana söyleyene kadar şimdiye yapmıştın" demesen -Arasıra "eline sağlık,bu sana çok yakışmış , teşekkürler, bugün neler yaptın ve hatta çok ileri gidiyorum SENİ SEVİYORUM" desen -"Tek çalışan senmisin herkes işlerini nasıl yetiştiriyorsa sende yap"demesen -Alışverişe gittiğimizde mağaza önüne gelince sigarını yakıp hadi sen gir işini hallet ben burada bekliyorum demesen -ßenimde acıkan,yorulan,uyuyan bir insan olabileceğimi ve robot hizmetçi olmadığımı anlasan ![]() ![]() ![]() SEN MÜKEMMEL BİR EŞ OLACAKSIN!!! :20::20: |
|
|
|