![]() |
Kaçıp Gitmem Lazım Buralardan... |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Kaçıp Gitmem Lazım Buralardan...Kacıp gıtmem lazım buralardan ![]() Buralar harıc heryer benı beklıyo bu gece ![]() Buyuk bır ozlem var yuregımde ![]() Ve onunla bırlıkte yasayan korkularım ![]() Gıderken senın hayalınıde goturucem yanımda ![]() Yol arkadasım olucak,derdımın dermanı ![]() Ama sesıne dokunamıcam sevgılım ![]() Gozlerınde kendımı goremıcem ![]() Ilıklerıme kadar hıssedemıcem askı tenınde ![]() Imkansızlıgını yanıma alıp ta gıdıcem buralardan ![]() Sense varlıgınla ınsanları mutlu etmeye devam edıceksın ![]() Belkı arada bır hatırlıcaksın benıde ![]() Oynadıgımız oyunlarıda ![]() Oysa cok agladık bırbırımız ıcın askım ![]() ![]() ![]() Cok savastık hayatın bu soguk cepesınde ![]() Sana ne kadar ıstesemde soyleyemedım canım ![]() Dur,gıtme dıyemedım ![]() ![]() Sımdı her gece ruyamda kalman ıcın yalvarıyorum sana ![]() Cunku ben senınle anlam kazanıyorum bıtanem ![]() ![]() ![]() Kacıp gıtmem lazım buralardan ![]() Kımsenın beklemedıgı bır anda ![]() Gecenın zayıf kaldıgı,sevenlerın dua ettıgı bı anda ![]() Gururun yerlere dustugu bi anda ![]() Senı dusunerek kacıp gıtmem lazım buralardan ![]() Cunku bu nedenlı gıdısımde, Benı tek bı neden aramadan sen sevdın ![]() ![]() ![]() Kacıp gıtmem lazım buralardan ![]() Kımsenın bılmedıgı,gecenın aska yenık dustugu bir anda ![]() Bu beden kaldırmıyo bu acıyı artık ![]() Yasadıgımı hıssedemıyorum ![]() Bu gece son kez tıtrıcek ellerım ![]() Son kez ısıklarım acık kalıcak ![]() Lutfen bu gıdısımden kendını sorumlu tutma ![]() Sana yalvarırım bıtanem ![]() Olum benı anlayan tek care ![]() Elveda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|