![]() |
Mektup Hitapları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mektup Hitapları![]() Abdülhak Hamid Tarhan Nur-ı Didem kızım Hamidem Abdülhak Hamid’in kızına yazdığı mektuptan Nur-ı Aynım oğlum Şakirim Abdülhak Hamid’in oğluna yazdığı mektuptan ![]() Yahya Kemal Beyatlı Üsküp icra memuru pederim İbrahim Naci Beyefendi’ye Sevgili Beybabacığım Yahya Kemal Beyatlı’nın Paris’te öğrenci iken babasına yazdığı mektuptan ![]() Enver Paşa "Sevgili Karıcığım" ![]() Enver Paşa -Yaverinin nakline göre savaş meydanında en kritik kararı alması gereken noktada eşine yazdığı romantik mektuptan ![]() ![]() Rıfat Ilgaz "Oğlum, Ben senin mühendis doktor olmanı düşünüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babasının Rıfat Ilgaz'a yazdığı mektuptan ![]() Ernest Hemingway Seni kollarımla sarmak ve kalbimin içine yerleştirmek istiyorum ![]() ![]() Ağustos 1952 – Ernest Hemingway’in Marlene Dietrich’e yazdığı mektuptan Ben hep sana aşık oluyorum, sen de hep bir ipsize aşık oluyorsun Ocak 1950 – Ernest Hemingway’in Marlene Dietrich’e yazdığı mektuptan ![]() Nazım Hikmet Ran Canım, uzandığın yerde yazıyorum, yorgunum pek ![]() ![]() Nazım Hikmet' e karısı Piraye' nin istanbul' dan yazdığı mektuptan |
![]() |
![]() |
|