![]() |
Facia |
![]() |
![]() |
#1 |
blackk
|
![]() Facia![]() ![]() ![]() ![]() Geziye giderken geçirdikleri trafik kazasında ölen çoğu çocuk 32 kişinin bu son fotoğrafı yürek parçaladı ![]() Kapadokya'ya geziye giden öğrencileri taşıyan otobüsle kamyon çarpıştı ![]() ![]() İzmir Konak'taki Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerini Kapadokya gezisine götüren 45 HA 158 plakalı yolcu otobüsü, Konya- Aksaray Karayolu'nun 98'inci kilometresinde, Aksaray’ın Eskil ilçesi Bozcamahmut köyü yakınlarında saat 07 ![]() ![]() Aksaray Valisi Sebati Buyuran, ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan otobüs ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasıyla ilgili olarak, “Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30” dedi ![]() Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan ve Buyuran, kendisine ulaşan son bilgileri basın mensuplarına açıkladı Buyuran, şunları kaydetti: “Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30 ![]() ![]() ![]() ![]() OTOBÜS ŞOFÖRÜ: OLAYIN ŞOKUNDAYIM Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan ve kazada hafif yaralanan otobüsün ikinci şoförü Ahmet Cengiz ise şunları söyledi: “Kaza sırasında otobüsün bagaj bölümünde uyuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, kendilerine gelen bilgilere göre otobüste 3'ü öğretmen, çoğu ikinci sınıf öğrencisi olmak üzere 46 kişi bulunduğunu, bazı velilerin de geziye katıldığını söyledi ![]() Aydoğan, ikisi kamyondakilerden olmak üzere kazada toplam 32 kişinin öldüğünü öğrendiklerini belirterek, otobüste 3 öğretmen ve çoğu 2 ![]() ![]() "NE OLUR YASAKLAYIN BU OKUL GEZİLERİNİ" Aksaray'a gelen İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aksaray Valisi Sebati Buyuran ile hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret etti ![]() ![]() ![]() ![]() Geziye bazı velilerin ve başka sınıflardan öğrencilerin de katıldığını ifade eden Aydoğan, “Biz burada bekliyoruz ![]() ![]() Öte yandan, kaza haberini duyan öğrenci velileri ve öğretmenler okula geldi ![]() ![]() Bazı velilerin telefonla Aksaray'a ulaşmaya çalıştıkları gözlendi ![]() Geziyi 2-B sınıfı öğretmeni Yeşim Aygül'ün düzenlediği, otobüsün dün gece hareket ettiği, gerekli bütün izinlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alındığı öğrenildi ![]() Öte yandan, okula gelen ve fenalaşan velilere İzmir Sağlık Müdürlüğünden gelen ambulanslı ekipler müdahale etti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Ölenlerin yakınlarına baş sağlığı dilerim ![]() ![]() Haber için teşekkürler blackk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
aysegul1982
|
![]() yaaaa fotoğrafları görünce tüylerim diken diken oldu ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl olmuş bu kaza yaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() acılı ailelere baş sağlığı diliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
asyaland
|
![]() cok kötüü bir haber izlerken gözyaslarımı tutamadım allah ölenlerin ailelerine sabır versin cok kötü bir acı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sagır
|
![]() basınız sag olsun acıl sifalr dılerım okul gezileri yasaklanırsa bu sosyal faalıyetlere ne olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
İzmir Kan Ağlıyor.... |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() İzmir Kan Ağlıyor....Gerçekten çok acı bi olay, suç ve suçlu arnanmaması kanaatindeyim ![]() ![]() Herkes acılı ve pişman ![]() ![]() İzmir kan ağlıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|