Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altıntop, biyografisi, burhan, engin, günaydın, hayatı, kimdirengin

Engin Günaydyn (Burhan Altyntop) kimdir?Engin Günaydyn biyografisi,hayaty

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Engin Günaydyn (Burhan Altyntop) kimdir?Engin Günaydyn biyografisi,hayaty

29 Ocak 1972'de Tokat'da do?du Hacettepe Üniversitesi Konservatuar bölümüne girdi 1992 senesinde, okulun 2 yylynda Mimar Sinan Üniversitesi konservatuar bölümüne geçi? yapmasyyla Ystanbul'a geldi
1997 yylynda, "Otogargara" da küçük bir rol aldy Otogargara'nyn setinde komiklik yaparken aldy?y teklifle "Bir Demet Tiyatro" dizisinde rol alma ?ansy yakalady Uzunca bir süre, zabyta Yrfan karakterini canlandyrdy Daha sonra Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayyn'yn ba? rolönünü oynady?y A?kym A?kym adly dizi de a?çy rolünde oynamy?tyr
2001'de Zeki Demirkubuz'un yönetti?i "Yazgy" filminde Necati rolündeydi 2003 yylynda "Hadi Uç Bakalym" ve "Alacakaranlyk" dizilerinde oynady
2004 yylynda Okan Bayülgen'in ?ov programy olan Zaga ekibine girdi Zaga'da kysa skeçlerle seyirci kar?ysyna çykty Ayny sene "Size Baba Diyebilir miyim?" adly dizide rol almasynyn yany syra, "Yazy Tura" filminde Sencer karakterini canlandyryyordu
2005 senesinde, Gülse Birsel'in teklifiyle asyl çyky?yny yapaca?y "Avrupa Yakasy" dizisi ekibine katyldy

Bu dizide "Burhan Altyntop" karakterini canlandyran Günaydyn, büyük ilgi görmektedir

Ayryca "O Hikayedeki Mal Benim" adynda bir stand up gösterisi yapmaktadyr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com