Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elişi, modeller, modelleri, tür, örgü, örnekleri

Elişi Modeller - Örgü - Her Tür El Örgü Modelleri Örgü Örnekleri

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elişi Modeller - Örgü - Her Tür El Örgü Modelleri Örgü Örnekleri

Bolero Yapimi

Üyeler Görebilir ]

Sonunda yarım işlerim toparlanmaya başladıama ben yine yarımlar yarımlar koyarsıkıldıkça örerim nasılsa
işte bu geçen gün seruş adını verdiğim boleratoparlanınca bu hale geldi işte

Üyeler Görebilir ]Üyeler Görebilir ]

Tabi her şey sahibinde güzel değil mi?gelinimiz Açelya'ya örmüştüm bu bolerayıSüpriz olacağı için yazmamıştımBu akşam götürdümTahmin etmediğim kadar çok beğendiBu da beni çok mutlu ettiİyi günlerle kullansın

Üyeler Görebilir ]

Şablon hazırladım36 bedene göre bu şablonYinede anlıyamadım örmek istiyorum diyen arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırımşimdi şablonumuzu açıklıyalım
1-motif arkadan öne dönüyor ve ekleniyorböylece omuz oluşuyor
2-Öncelikle şekilde alttan 1 motif ekleyip gerisini boş bırakmışımAma ördüğüm bolerada alttan 2 motif ekledim arka bedenegerisini kol için boşluk bıraktımTabi daha geniş olsun derseniz ayarlarsınız
Şablondaki biçimiyle örüp birleştirdikten sonrakol oyuntusu boyunca bir sıra daha motif yapıp ekledimdüşük kolluğu oradan geliyorTabi siz isteğinize göre değiştirebiliruzun kollu yapabilirsinizyada hiç kol koymaz sıfır kol yapabilirsinizorjinal örnek öyleydiama ben değiştirdim bu şeklesizde ipinize,bedeninize göre istediğiniz gibi uygulayabilirsiniz
Neyse herkese kolaygelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com