|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alıcağı, ameliyat, kepçe, kulağın, sonrası, sonrası or kepçe, şekil |
Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası/Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası Alıcağı Şekil |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası/Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası Alıcağı ŞekilÜyeler Görebilir ] alacağı şekle doktor ve hasta beraber karar verir Ayna karşısında, ben hastamın arkasına geçerek, Üyeler Görebilir ] tamamen ortaya koyarak ve arkadan parmaklarımla hangi bölgenin ne kadar açı ile geriye ya da ileriye gitmesi gerektiğini göstererek, bir ön algılama sağlamaya çalışıyorum![]() Bunu bilgisayar animasyonuyla yaptığınızda bu kadar iyi bir his vermiyor hastamıza O yüzden bunu beraber yapıp, beraber karar veriyoruz Bazen hastanın kendisi gösteriyor ne kadar farklılık olması gerektiğini, ben de doğal anatomik dengeleri gösteriyorum ve beraber karar veriyoruz![]() Doğal görünüm için doktorunuza 'Üyeler Görebilir ]' verin Hastanın fikri çok önemli Fakat bazen kulağın üst kepçesinin fazla geride olmasını isteyen insanlar oluyor Orada buradaki basamak sırasının nasıl olması gerektiğini, doğalın ne olduğunu iyi anlatmak lazım![]() Bunu anlattığınız zaman hastamız ikna oluyor Aksi takdirde çekilmiş ve geriye doğru yapışmış ve hiç de doğal gözükmeyen, anatomisi bozuk bir kulak görüntüsü oluşabilir
|
|
|
|