![]() |
Askerlikten Nasıl Muaf Olunur? |
![]() |
![]() |
#1 |
servet027
|
![]() Askerlikten Nasıl Muaf Olunur?Askerlikten muaf tutulma talebi (Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır ![]() Saygı değer Hakim Bey ![]() ![]() Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum ![]() Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz ![]() Şu günlerde askerliğe çağrılacağım ![]() Adım Cafer Keskinbıçak ![]() 44 yaşında Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim ![]() Mahmure'nin 25 yaşında Düriye adında bir kızı var , babam Ferit Keskinbıçak ta üvey kızım Düriye ile geçen yılın Ocak ayında evlendi ![]() Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu ![]() Aynı zamanda, üvey kızım Düriye de babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu ![]() Karım Mahmure , geçen sene benden hamile kaldı ve Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu ![]() Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi , babamın hem kayınbiraderi hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu ![]() Babamın eşi , yani üvey kızım Düriye , geçen sene Kasım ayında babamdan Arif adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ![]() kardeşim , üvey kızımın oğlu olması nedeniyle de torunum olmuş oldu ![]() Dolayısıyla üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'in aynı zamanda büyük babasıyım ![]() Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir ![]() Zira şu anda ben ![]() ![]() ![]() Babamın torunu olan , oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babası, Babamın üvey kızım Düriye'den doğan oğlu Arif Keskinbıçak'ın ise büyükbabasıyım ![]() Bu durumda, siz de iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar ![]() ![]() Saygılarımla ![]() Cafer Keskinbıçak ![]() Not : Adıyaman ili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
brave83
|
![]() :) çok karışık bir aile olmuş askerliktende muaf oolmuş hakim bile pes demiştir :) eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() ben anladım olayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|