Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canımsın, kaleminden, kankanın

Canımsın (kankanın kaleminden )

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

CANIMSIN

Üyeler Görebilir ]
Eli elime değdi bu gün, sanki eli değil de yüreği yüreğime değdi İçimde fırtınalar koptu Fırında çalışıyor, ekmek veriyor gelen müşterilere Her gün ekmeğimi oradan alıyorum, işe giderken işten gelirken, başka fırın haram artık bana Tabi önce bir bakıyorum çaktırmadan o tezgâhın başındaysa ekmek almaya giriyorum yoksa bir iki tur atıyorum taki o gelene kadar Dün akşam yine ekmek aldım tam çıkıyordum birden seslendi
Yeni taşındınız galiba

Üyeler Görebilir ]

Şaşırdım ama sonradan kendimi toparlayıp evet diyebildim
Bayağı kalabalık bir aileniz var sanırım
Hayır, tek başıma kalıyorum bekârım
Sonra yüzüme bakarak gülümsedi ve
O kadar ekmeği ne yapıyorsunuz
Şaşırdım hiç beklemediğim bir soruydu hazırlıksız yakalanmıştım

Üyeler Görebilir ]
Sadece şey diyebildim ve iyi akşamlar diyerek adeta oradan kaçarak uzaklaştım
Artık ekmek alırken sadece başımla selam vermiyordum Ben ona o bana hal hatır soruyorduk, gülümsüyordu gözlerinin içi gülüyordu Benim içim yanıyordu, bir şeyler dudağımda düğümlenip yüreğimin içinde eriyip gidiyordu
Aşk aşk diyorlardı ya işte buymuş sanırım, insanı yakıp kavuran deli divane eden aşk
Eee aşk ın hapı yok yutup da ben âşık olacağım diyecek Ama o mikrobu alıncı sanırım devası da çok zor Belki de ölüm tek ilacı
Üyeler Görebilir ]

Bu gün akşam erken başladım rakı ile muhabbet etmeye, zaten bi o beni anlıyor Derdimi anlatana kadar canıma okuyor ama olsun yinede en iyi beni o anlıyor İçtim konuştum, konuştum içtim Zaten son zamanlarda yaptığım en iyi iş

Yarın artık her şeyi anlatacaktım ve seni seviyorum diyecektim ne olacaksa olsun bitsin artık bitsin Cümleler kuruyordum yüreğime, hayaller kuruyordum kendi dünyam da artık hayalleri hayata geçirmenin vakti gelmişti Ertesi gün gece gidecektim işe normalde öğlene kadar yatardım ama erkenden katlım ve hemen fırına gittim, Şansım yerinde idi kasada o vardı kendi kendime tamam dedim her şey yolunda beni görünce gülümseyerek baktı ve günaydın

Üyeler Görebilir ]

nasılsınız dedi tam cevap verecektim ki yanındaki çocuğun elinden tutarak bak amcası bu benim kızım ne kadar tatlı değil mi ? Allah’ım ben mi yanlış duydum Şaşkındım devam etti konuşmaya kızımın adı Ayşe sahi sizin isminiz kusura bakmayın ama isminizi sormak hiç aklıma gelmedi Eğildim küçük kızın yanağını okşadım, en az annesi kadar tatlı idi Sonra hayırlı işler dedim tam çıkacaktım arkamdan seslendi bu gün çok dalgınsınız ekmeği almadınız

Ben alacağımı almıştım ekmek ne ki döndüm ekmeği de aldım çıktım fırından, eve gittim hemen dolaba baktım şişeler de hayat gibi bom boştu Ahh bu şişeleri doldurmak kadar hayatı da doldurmak kolay olsaydı keşke Bir hafta hiç gitmedim fırına artık başka yerden alıyordum ekmeği hatta fırının önünden bile geçmiyordum Nasıl geçerdin nasıl onu görünce dayanabilirdim
Bir akşam hava kararmak üzere idi tam eve gelmiştim kapıdan içeriye girecektim arkamdan bir ses bakar mısınız?
Sesi tanımıştım o idi, şaşırdım kalbim yerinden çıkacak gibiydi Döndüm hiçbir şey söylemedim Bana doğru yaklaştı ve Bir şey sorabilir miyim? Cevap veremedim sadece başımı salladım

Üyeler Görebilir ]

Beni çok mu sevdin

Bu nasıl soru ya sevmek benim duygularımın yanın da ne ki
Sevmek benim içimde kopan fırtınaların, içimden geçen ırmakların yaNında ne ki
Hemen kendimi toparladım ve ne fark eder ki siz evlisiniz ve birde kızınız var
Yüzüme gülümseyerek baktı ve onun için mi benden kaçtınız
Kaşlarım çatıldı ve namus avcısı birine benzer bir halim mi var
Yanlış anladınız özür dilerim ama ben evliydim Eşimden ayrılalı uzun süre oldu
Beni bu halimle kabul eder misin yani kızımla?
Dünyalar benim oldu
Sen benim canımsın
Senin canın
Benim canım
Üyeler Görebilir ]

…………………kanka………………………

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

CANIMSIN

Üyeler Görebilir ]
Eli elime değdi bu gün, sanki eli değil de yüreği yüreğime değdi İçimde fırtınalar koptu Fırında çalışıyor, ekmek veriyor gelen müşterilere Her gün ekmeğimi oradan alıyorum, işe giderken işten gelirken, başka fırın haram artık bana Tabi önce bir bakıyorum çaktırmadan o tezgâhın başındaysa ekmek almaya giriyorum yoksa bir iki tur atıyorum taki o gelene kadar Dün akşam yine ekmek aldım tam çıkıyordum birden seslendi
Yeni taşındınız galiba

Üyeler Görebilir ]

Şaşırdım ama sonradan kendimi toparlayıp evet diyebildim
Bayağı kalabalık bir aileniz var sanırım
Hayır, tek başıma kalıyorum bekârım
Sonra yüzüme bakarak gülümsedi ve
O kadar ekmeği ne yapıyorsunuz
Şaşırdım hiç beklemediğim bir soruydu hazırlıksız yakalanmıştım

Üyeler Görebilir ]
Sadece şey diyebildim ve iyi akşamlar diyerek adeta oradan kaçarak uzaklaştım
Artık ekmek alırken sadece başımla selam vermiyordum Ben ona o bana hal hatır soruyorduk, gülümsüyordu gözlerinin içi gülüyordu Benim içim yanıyordu, bir şeyler dudağımda düğümlenip yüreğimin içinde eriyip gidiyordu
Aşk aşk diyorlardı ya işte buymuş sanırım, insanı yakıp kavuran deli divane eden aşk
Eee aşk ın hapı yok yutup da ben âşık olacağım diyecek Ama o mikrobu alıncı sanırım devası da çok zor Belki de ölüm tek ilacı
Üyeler Görebilir ]

Bu gün akşam erken başladım rakı ile muhabbet etmeye, zaten bi o beni anlıyor Derdimi anlatana kadar canıma okuyor ama olsun yinede en iyi beni o anlıyor İçtim konuştum, konuştum içtim Zaten son zamanlarda yaptığım en iyi iş

Yarın artık her şeyi anlatacaktım ve seni seviyorum diyecektim ne olacaksa olsun bitsin artık bitsin Cümleler kuruyordum yüreğime, hayaller kuruyordum kendi dünyam da artık hayalleri hayata geçirmenin vakti gelmişti Ertesi gün gece gidecektim işe normalde öğlene kadar yatardım ama erkenden katlım ve hemen fırına gittim, Şansım yerinde idi kasada o vardı kendi kendime tamam dedim her şey yolunda beni görünce gülümseyerek baktı ve günaydın

Üyeler Görebilir ]

nasılsınız dedi tam cevap verecektim ki yanındaki çocuğun elinden tutarak bak amcası bu benim kızım ne kadar tatlı değil mi ? Allah’ım ben mi yanlış duydum Şaşkındım devam etti konuşmaya kızımın adı Ayşe sahi sizin isminiz kusura bakmayın ama isminizi sormak hiç aklıma gelmedi Eğildim küçük kızın yanağını okşadım, en az annesi kadar tatlı idi Sonra hayırlı işler dedim tam çıkacaktım arkamdan seslendi bu gün çok dalgınsınız ekmeği almadınız

Ben alacağımı almıştım ekmek ne ki döndüm ekmeği de aldım çıktım fırından, eve gittim hemen dolaba baktım şişeler de hayat gibi bom boştu Ahh bu şişeleri doldurmak kadar hayatı da doldurmak kolay olsaydı keşke Bir hafta hiç gitmedim fırına artık başka yerden alıyordum ekmeği hatta fırının önünden bile geçmiyordum Nasıl geçerdin nasıl onu görünce dayanabilirdim
Bir akşam hava kararmak üzere idi tam eve gelmiştim kapıdan içeriye girecektim arkamdan bir ses bakar mısınız?
Sesi tanımıştım o idi, şaşırdım kalbim yerinden çıkacak gibiydi Döndüm hiçbir şey söylemedim Bana doğru yaklaştı ve Bir şey sorabilir miyim? Cevap veremedim sadece başımı salladım

Üyeler Görebilir ]

Beni çok mu sevdin

Bu nasıl soru ya sevmek benim duygularımın yanın da ne ki
Sevmek benim içimde kopan fırtınaların, içimden geçen ırmakların yaNında ne ki
Hemen kendimi toparladım ve ne fark eder ki siz evlisiniz ve birde kızınız var
Yüzüme gülümseyerek baktı ve onun için mi benden kaçtınız
Kaşlarım çatıldı ve namus avcısı birine benzer bir halim mi var
Yanlış anladınız özür dilerim ama ben evliydim Eşimden ayrılalı uzun süre oldu
Beni bu halimle kabul eder misin yani kızımla?
Dünyalar benim oldu
Sen benim canımsın
Senin canın
Benim canım
Üyeler Görebilir ]

…………………kanka………………………

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com