![]() |
Yine gece oldu seni düşünme mesaim başladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine gece oldu seni düşünme mesaim başladıYine gece olduseni düşünme mesaim başladı ![]() Sabah 4-7 seni düşünme nöbetindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() Lafa nerden gireceğimi inan bende bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buldum! Kulak memen olabilir mesela ya da daha özel olsun diyorsan Örs Kemiği'nden de başlayabilirim ![]() ![]() Neden kulağına ve duyma organlarına taktım biliyor musun? Bilemezsin tabi ![]() Sen beni duymuyorsun ![]() ![]() ![]() Benim dinlediğimle senin dinlediğin aynı şarkılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benseni düşünüyorum o şarkılarda; Sen ise o şarkıyı söyleyenin ne kadar güzeletkileyici olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hep senin gibi aptal erkeklere mı aşık olmak zorundayım? O aptal erkeklerin bana aşık olma durumları bile olmadığına göre sanırım zorundayım ![]() Sen Top-10'lara takılırken ben sana şarkılar besteliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin adını taşıyan bir kaset çıkarsam ve listelerde 1 numara olsamsonra da seni Miami'den arayıp "Aşk meşk palavraymış be güzelim! Param varpulum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yapamıyorum işte! Seni görünce herşey değişiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin yüzünden birgün Almanya'nın herhangi bir üstgeçidinden atlayıp intihar edebilirim ![]() ![]() ![]() Özellikle de o Dom Kilisesi'nın ortasındaki üstgeçitten atlayabilirim ![]() ![]() ![]() Bu işi o saatlerde yaparsam daha çok farkedilirim en azından ![]() Sen haber bültenlerinde seyredersin olayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmiyormuş beyfendi! Zaten neyi bildin ki bugüne kadar? Ridaniye Savaşı'nı sorsam onu bile bilmezsin! Adını sorsam 10 dakika düşünürsün! Aptalsın işteaptalsın! Aptalsın ama hiç olmazsa sevilen bir aptalsın ![]() ![]() ![]() Allah belamı versin seni seviyorum! Belamı vermiş zaten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|