Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, düşünme, gece, mesaim, oldu

Yine gece oldu seni düşünme mesaim başladı

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yine gece oldu seni düşünme mesaim başladı

Yine gece olduseni düşünme mesaim başladı
Sabah 4-7 seni düşünme nöbetindeyim Kız olduğum için askerliğimi yapmadım ama sanırım askerlik gibi birşey bu Ben zaten seni sevmekle büyük bir suç işlemişim Bitmez benim sözde askerliğim
Lafa nerden gireceğimi inan bende bilmiyorum Elbet bir yerden gireceğiz Şimdi gözlerinden girsem çok klasik olacak Şöyle henüz denenmemiş birşeyler olsun istiyorum Senin ve benim için özel olmalı
Buldum! Kulak memen olabilir mesela ya da daha özel olsun diyorsan Örs Kemiği'nden de başlayabilirim O kadar güzelsin ki Örs Kemiğin güzelliğinin yarısı kadarsabir roman bile yazabilirim
Neden kulağına ve duyma organlarına taktım biliyor musun? Bilemezsin tabi Bilsen zaten aramız böyle olmaz!
Sen beni duymuyorsun Yüreğimi dinlemiyorsun Aşkımı anlamıyorsun
Benim dinlediğimle senin dinlediğin aynı şarkılar Fakat bende başka etki uyandırıyorsende belki uyandırmıyor bile Sen uyuyorsun oğlum Uyuyorsun!
Benseni düşünüyorum o şarkılarda; Sen ise o şarkıyı söyleyenin ne kadar güzeletkileyici olduğunu Aramızdaki fark da bu işte! Ben sanata aşığım ve tabiki sanasen şarkıya aşıksın ve tabiki şarkıcıya
Ben hep senin gibi aptal erkeklere mı aşık olmak zorundayım? O aptal erkeklerin bana aşık olma durumları bile olmadığına göre sanırım zorundayım Aptal bir erkeksin ama bana aşık olacak kadar değil!
Sen Top-10'lara takılırken ben sana şarkılar besteliyorum Top-10'un en delikanlı şarkılarını Öyle abuk sabuk şarkılar değil benimkiler Adam gibi şarkılar Bir erkeğe yazılmış adam gibi parçalar Bu parçaları başka bir erkek dinlesebenim üstüme atlar ve beni parçalar
Senin adını taşıyan bir kaset çıkarsam ve listelerde 1 numara olsamsonra da seni Miami'den arayıp "Aşk meşk palavraymış be güzelim! Param varpulum var Etrafımda her daim 100 küsür erkek var Hepsi senden iyi! Bak Sibeller de burada (Sibel Can'dan söz ediyorum) Benden yeni kasedi için parça istiyor Unuttum seni oğlum Şimdi sen düşün beni!" desemne yapardın acaba? O anki yüz ifadeni görmek için neler vermezdim bir bilsen!
Ama yapamıyorum işte! Seni görünce herşey değişiyor Dünyam küçülüyor Sana bile sığabiliyor Dünyamı sen rahat taşıyabil diye küçültüyorum iyice Stress Topu gibi oldu dünyam Stress atmamı sağlıyor senin elinde değilken Asabiyetimsenin elindeyken başlıyor Allah kimseyi senin eline düşürmesin! Stress topunu bile!
Senin yüzünden birgün Almanya'nın herhangi bir üstgeçidinden atlayıp intihar edebilirim Özellikle trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde yaparım bunu Daha eğlenceli olur kanaatindeyim
Özellikle de o Dom Kilisesi'nın ortasındaki üstgeçitten atlayabilirim Otobüsler durmuştüm yolcular banayani cesedime bakıp "Yazık kizcağıza! Kimbilir ne derdi vardı?" gibi klişeleşmişsalakça bir laf ediyorlar Ordan yaşını almışbaşı kalmış bir amca da "Aşk meselesidir!" yorumuylayolcuların kafasında hiç oluşmayan bir sorunun yanıtını verir
Bu işi o saatlerde yaparsam daha çok farkedilirim en azından
Sen haber bültenlerinde seyredersin olayı Belki üzülürsün Sonra arkamda bıraktığım son mektubumu bulurlar Hep senden söz etmişimdir mektupta Bir Reality Şov'da bu mektup okunur Belki Savaş Ay seni bulur ve programında beni tartışırsınız Savaş Aykendisinden nefret ettiğimi asla bilemeden beni savunur sana karşı Senyüzünde hüzünlü bir ifadeyle "Bilmiyordum Bana hiçbirşey söylemedi" türünde klişe laflar edersin (İlla söylemek mi lazım? Anlayamadın mı beni?!) "Duygularını açsaydıbelki bilmiyorum" dersin gözlerin dolarak (Açsaydım n'olurdu ha?! Açıldığıyla kalırdı!)
Bilmiyormuş beyfendi! Zaten neyi bildin ki bugüne kadar? Ridaniye Savaşı'nı sorsam onu bile bilmezsin! Adını sorsam 10 dakika düşünürsün! Aptalsın işteaptalsın!
Aptalsın ama hiç olmazsa sevilen bir aptalsın Ben öyle bile olamadım Ben hep seven bir aptal olarak tarihe geçmeyeceğim Tarihe niye alsınlar ki beni? Aptalın ne işi var koskoca tarihte?
Allah belamı versin seni seviyorum!
Belamı vermiş zaten Sen benim belamsın!
ve aptalsın!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com