![]() |
Yine En Başına Döndüm Hayatın.. Sen Girdikten Sonra Yaşantıma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine En Başına Döndüm Hayatın.. Sen Girdikten Sonra Yaşantıma..Yine En Başına Döndüm Hayatın ![]() ![]() ![]() ![]() Cekmeceye sakladığım sevdaya dair tüm kelimeleri yeniden cıkardım ![]() ![]() Senin daha haberin yok bunlardan ama ![]() ![]() Ben umutlarımı yeniden kazandım ![]() ![]() ![]() Gerceklerle hayallerin karıştığı bir ortamda kaldım ![]() ![]() Tüm cicekler yeniden acmıstı ![]() ![]() ![]() ![]() Cocuklar ellerinde sevdalar üzerime dogru kosuyorlardı ![]() ![]() Yüreklerindeki umutları bana taşıyorlardı ![]() ![]() Kader artık banada güler diye düsünüyordum hep ![]() ![]() Hic bir seyin ve hic kimsenin beni aglatmaya gücü yetmezdi artık ![]() ![]() Sensizlikle yaşamıştım bu zamana kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sende sevdaya dair hala hic bir tavır yoktu ![]() ![]() Önceleri yeni gelmisliginin heyecanı diye düsündüm ![]() ![]() Zamanla korkuyo dönüyordu endiselerim ![]() ![]() Yoksa sorusu geldikce aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz yaslarım zorluyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdayla carpan yüregim ![]() ![]() ![]() ![]() Neden diye sordugumda kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Bir baskasının yanında gördügüm zaman gelebildim ancak kendime ![]() ![]() Sen yine aynı sendin ![]() ![]() Aradan gecen yıllara ragmen degismemistin ![]() ![]() Yine beni terk edip gitmistin ![]() ![]() Bu sefer yıkılmamak icin söz versemde kendime ![]() ![]() Tutamadım sözümü gülüm ![]() ![]() Sevdaya dair tüm kelimeleri cekmeceye kaldırmaya karar verdim tekrar ![]() ![]() Cekmeceyi actığımda anlamıstım herseyi ![]() ![]() Orda hala sevdaya dair birseyler vardı ![]() ![]() Ben senin bana döndügünü sandığımda ![]() ![]() Yeniden umutlarıma kavustugumda ![]() ![]() Sevdaya dair hersey yüregime doldugunda bile ![]() ![]() Ask hala cekmecede kalmıstı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|