|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografi, dejavu, hayatı, kimdir |
![]() |
Deja-vu Kimdir,Deja-vu Hayatı,Deja-vu Biyografi,Deja-vu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deja-vu Kimdir,Deja-vu Hayatı,Deja-vu Biyografi,Deja-vuKendin Coş Niye ben,düşünmeye zorlarım,anlamam hiç kendimi? Kullanılırım! Bunu bilirim! oynatılırım kukla gibi Bağırır sevdiklerim ve her dakika kırarlar kalbimi Çok gülüp,çok ağlayıp,bozarım sinirlerimi ayy! Herkes vefasız,herkes iğrenç Herkes çıkarcı gelir bana Herkes yalancı,herkes kıskanç İnsan yok mu şu dünyada? Dostum derler,anlarım sadece bir günlük! Ders verirler,yaratırlar geçici bir üstünlük Hıyar derler! düşünürüm! bu ne biçim bir bütünlük? Ama bilmezler umursamazlar tek isteğim var özgürlük Alkol hoş,ortam loş,dinle beni hepsi çok boş Kimseye güvenme,kimseye inanma,kimseye aldanma Kendin coş! Balık baştan kokar! ![]() ![]() DEJA-VU 1999’un Ekim ayında Cenk Sönmez (gitar), Kerem İşeri (vokal), Ahmet Türk (davul) ve Mansur Asrar (bas) tarafından kuruldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU ilk konserini 2000 yılının Kasım ayında verdi ve konserden sonra da ilk demo CD’sinin kayıtlarına başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz tatilinden sonra DEJA-VU, çalışmalarına birkaç eleman değişikliğiyle devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni kadrosuyla DEJA-VU, ilk konserini 2002 yılının Ocak ayında Ankara - Saklıkent’te verdi ![]() ![]() ![]() ![]() 2002 yazında Cenk Sönmez (gitar) ve Mansur Asrar (vokal) DEJA-VU’yu tekrar toparlamak istediler fakat eski elemanlar iş ve okul hayatları nedeniyle gruba katılamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU, takip eden üç ay içerisinde üç konser verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra grup Bilkent Mayfest 2003’te, Armada 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU, bu yeni kadrosuyla "Kendin Coş" isimli yeni bir demo daha kaydetti fakat telif hakları nedeni ile satışa sunmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Deja-vu Kimdir,Deja-vu Hayatı,Deja-vu Biyografi,Deja-vu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deja-vu Kimdir,Deja-vu Hayatı,Deja-vu Biyografi,Deja-vuDeja-vu Kimdir,Deja-vu Hayatı,Deja-vu Biyografi,Deja-vu DEJA-VU 1999’un Ekim ayında Cenk Sönmez (gitar), Kerem İşeri (vokal), Ahmet Türk (davul) ve Mansur Asrar (bas) tarafından kuruldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU ilk konserini 2000 yılının Kasım ayında verdi ve konserden sonra da ilk demo CD’sinin kayıtlarına başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz tatilinden sonra DEJA-VU, çalışmalarına birkaç eleman değişikliğiyle devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni kadrosuyla DEJA-VU, ilk konserini 2002 yılının Ocak ayında Ankara - Saklıkent’te verdi ![]() ![]() ![]() ![]() 2002 yazında Cenk Sönmez (gitar) ve Mansur Asrar (vokal) DEJA-VU’yu tekrar toparlamak istediler fakat eski elemanlar iş ve okul hayatları nedeniyle gruba katılamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU, takip eden üç ay içerisinde üç konser verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra grup Bilkent Mayfest 2003’te, Armada 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEJA-VU, bu yeni kadrosuyla "Kendin Coş" isimli yeni bir demo daha kaydetti fakat telif hakları nedeni ile satışa sunmadı ![]() ![]() ![]() ![]() 2008 yılında çıkıcak 2 ![]() ![]() --Albümler-- 1- Önce 2- Kendin Çoş 3- Alışık Değilsin 4- Çaresiz 5- Çok Yalnızım 6- O-Ha! 7- Fani Dünya 8- Yeter Artık 9- Ağlarım Ben 10- Kargaşa 11- Adın Neydi? 12- Korkma 13- Öylesine Aşk Nereye Kadar |
![]() |
![]() |
|