yalan aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
yalan aşkSana hiçbir şey söylemek istemiyorum Bütün sözcükler yetersiz![]() Hiçbir şey yazmak istemiyorum Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış Şimdi karanlık sularda boğuluyorum Gökyüzü kurşun gibi ağır Ne yana dönsem yalan Gülüşler yalan, vaatler yalan![]() İnsanlar yalan Ben seni mi sevdim![]() Senin gözlerinle mi baktım dünyaya![]() senin ellerinle mi çiçek derledim![]() sevinçti, aşktı göğsüme bastım Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım?Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() Bir aldatmacaymış, kötü bir rüya![]() Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü![]() ama en beteri buymuş![]() bu aldatmaca Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın, alır saklardım Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı![]() kimsenin dokunamıyacağı bir tarih Ama hiçbir şey kalmadı![]() Bir yokluğu varsaymışım Bir HİÇ’e sarılmışım Çölde serap bile değilsin Serabın gizli ışığı vardır Sen ışığı yutan karanlık![]() bir kör kuyu![]() Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım![]() Nasıl olsa biterdi bu aşk Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı![]() Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin Kökün çürük, yaprağın kül, meyvan zehirmiş Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım![]() Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim ![]() Çünkü sen zaten yokmuşsun Asıl kızılacak kişi benim![]() Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım Senin ihanetin bana koymadı![]() Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey![]() bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım Sen zaten yokmuşsun ki![]() senin neyine yanayım?
|
|
|
|