Kalbim ve Ben, |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbim ve Ben,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amansız bir sevdaya tutuldu kalbim oysa ona dikkatli olmasını söylemiştim ![]() kendini ateşe atarken beni de düşün demiştim![]() Dinlemedi beni kendini de beni de düşünmeden amansız bir sevda ateşine atıverdi![]() ![]() Şimdi ikimizinde Derin yanıkları var ![]() öyle derinki bu yanıklar yaralar iyileşse bile izleri kalacaktır yıllarca![]() ![]() Şimdi bana diyor ki kalbim ^^bekle herşey yoluna girecek^^ ![]() ![]() Bense ona diyorum kzıgınlıkla ^^nasıl herşey yoluna girecek bak gidiyor işte ![]() Uzaklara hemde çok uzaklara daha çok uzaklaşıyor benden senden bizden ![]() ![]() ^^![]() Neden hala anlamak istemiyorsun o bizi sevmiyor ![]() ![]() Biz onun için değerli değiliz![]() ![]() ^^^^FArketmedin mi hiç bugüne kadar ![]() hep acılar denize atmadı mı bizi şimdi hala onun için bir şans daha diyorsun neye yara artık çok geç be kalbim![]() çok geç![]() ^^Ben sevmek istemedim senin yüzünden sana söz dinletemedim ![]() bak şimdi ne haldeyim![]() ![]() ruhum bile küstü bana gör müyor musun?haykırıyor ^^yeter artık acılar ateşinde yakmayın kendinizi^^ diye ![]() ![]() ![]() Haksız mıyım ey kalbim canımız defalarca yanmadı mı ![]() Bİz ona defalarca şans vermedik mi o ne yaptı bir anda silip attı işte bizi![]() ![]() ![]() Sakın gözyaşlarına boğulma sakın çünkü o arkasından ağlanmayı bile haketmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kızma bana böyle düşünüyorum diye haklıyım çünkü![]() Tamam bende sevdim onu en az senin kadar![]() Ama unutma dil yarası geçmez yıllarca izi kalır ruhunda insanın![]() O bizi teredip giderken düşünmedi ki şimdi ben onu düşüneyim![]() ![]() ![]() Bak buğulandı gözlerim ama onun için değil yanlış anlama toz kaçtı sadece ![]() ![]() ![]() O BİZİM EN ZOR ANIMIZDA YANIMIZDA OLMADI Kİ ![]() bEKLE DEMİŞTİ BİZE HANİ NERDE BAK GİDİYOR İŞTE![]() o YALANCI EY KALBİM O YALANCININ BİRİ![]() o ÇOK VEFASIZMIŞ BAK![]() hANİ SAVUNUYORDUN ONU ne oldu bak gör iyi bak tamam mı o savunduğun yürekli adam meğer yüreksizmiş![]() ![]() Bu gerçekler dahada yakıyor mu canını inan benim canımı o kadar yakmıyor artık![]() Çünkü o bizi sevmedi be ey kalbim![]() yaşadıklarımızdan sonra tek dileğim iyileşmek ve birdahada sevmemek![]() ![]() ![]() Bakma bana öyle tamam tamam onun için ağlıyorum neden gitti diye ![]() ![]() O kolayı seçip gitti işte bizimle kalmadı![]() Bıraktı senide benide böyle yaralı yanıklar içinde![]() ![]() ![]() Onu özlüyor musun ey kalbim ![]() inan bende özlüyorum ![]() ![]() ![]() ama artık acılar yaşamayalım lütfen ![]() Kendimize yaşayalım![]() Sevmeyelim kimseyi![]() Ve sende bu ıkez sözünü tut lütfen![]() Çünkü bu yaşattığın acı ve yanmalar ilk değil ama ne olur bu kez son olsun![]() ![]() ![]() aldanma kimseye yalan sözlerin ardına gizlenmiş sahtelikler ![]() İnanma hemen öyle kanma güzel gözlere az birazcık ilgiye![]() Kanma nolur yapma bunu bize![]() ![]() Bİrkez daha şansımız olmayabilir yaşmaya o zaman ![]() ![]() Ey kalbim benim için değerlisin ![]() eğer bende senin için değerliysem bizi yok etme olur mu ![]() yardım et bana yine eskisi gibi gülüp eğlenelim![]() ![]() ![]() Unutma ey kalbim eğer birgün gerçek sevgi gelir bulur bizi biz aramayalım onu ![]() yoksa isyankar olup çıkacağım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|