|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
seni içimin en ücra kösesine gizledim ürkek tedirgin temkinli |
![]() |
seni İçimin En Ücra Kösesine Gizledim; Ürkek, Tedirgin, Temkinli..." |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() seni İçimin En Ücra Kösesine Gizledim; Ürkek, Tedirgin, Temkinli..."![]() ''Seni içimin en ücra kösesine gizledim; ürkek, tedirgin, temkinli ![]() ![]() ![]() Her temmuz, bana sehrimi anımsatıyor dünyanın her neresinde olursam olayım ![]() ![]() ![]() ![]() Minik temmuz sıcagı sehrimi yeniden yasamak arzusu doluverince gözlerime, yüregimdeki pır pır eden kanatları susturamıyorum iste ![]() ![]() ![]() Kimseler bilmesin öykülerimi diye ketûm direnislerle gömdüm mektuplarımı saklı kentime ![]() ![]() Mektuplarım benimdir, mektuplarımın ıhlamur kokusu benimdir, mektuplarımın canımı yakan her harfinin kıvrımları benimdir; temmuz sıcagında yeniden yazılıp, yeniden topraga verilen, benimdir mektuplarım ![]() Sehirler degistiriyorum, sehirlerle degisiyorum ![]() ![]() ![]() Sehirler degisiyor, ben degisiyorum ![]() Ben degisiyorum, dünya degisiyor ![]() Bir, yasanmıslar oldugu gibi duruyor ![]() “Sen yok desen de, ayın tamamı orada” diyorum ![]() “Hayat zaten zor, onu daha da zorlastırmak için neden bu çaba?” diye soruyorum ![]() “Yanlıslar birbirini izler” gerçegine uyanıyorum ![]() “Yapmamız gereken, bize zaman verildiginde yapacagımıza karar vermek” diyerek bir gayret yerimde dogrulup göge avuç açıyorum ![]() Ve hayatlardan bir gölge gibi çekiliyorum uzaklarına ![]() ![]() ![]() Ben, her sabah yeniden doguyorum; öykülerime bir yenisini eklemek, yeni bir mektuba baslamak için ![]() ![]() ![]() Seni temmuz ile selamlıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|