|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
degilim, iyi, sabahları, umutsuzca, uyanıyorum |
![]() |
İyi Degilim umutsuzca uyanıyorum sabahları.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Degilim umutsuzca uyanıyorum sabahları..iyi değilim aşkım; umutsuzca uyanıyorum sabahları ![]() ![]() Güneş yüzüme vurdukça daha bir karanlık oluyor günlerim ![]() Kahvaltı saatlerimi hep kaçırıyorum ![]() Bilirsin sigara iştahımı kesiyor ![]() ![]() Öyle pek özenmiyorum üstüme başıma ![]() ![]() ![]() Sen yoksun ya ‘’güzel görünüyorsun’’ demesinler istiyorum ![]() ![]() Yine en arka koltuğunda oturuyorum minibüsün yine camda oluyor gözlerim ![]() ![]() Sen tutmuyorsun ya elimi cebimden hiç çıkartmıyorum ![]() ![]() İyi değilim aşkım; Herkes sana benziyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun ya yokluğun da yepyeni senler arıyorum ![]() ![]() En zor geceler oluyor ![]() İzlediğimizi izlemiyorum, senin uyuduğun saatlerde uyumuyorum ![]() Olur ya bir rüyada karşılaşma ihtimali… İyi değilim aşkım; Unutuyor gibi yapıyorum ![]() hiç kanatmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi değilim aşkım; Artık şiirlerimde yok süslü kelimelerle sana seslenecek ![]() ![]() Bir de Pazar günleri var tabi ![]() ![]() ![]() Ben seni beklemeyi hala çok seviyorum… İyi değilim aşkım ![]() ![]() Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi, daha çok sabretmeyi öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi değilim aşkım ![]() ![]() Hiç iyi değilim ![]() ![]() Bu saatten sonra sana ‘’dön’’ mü yoksa ‘’hoşça kal’’ mı demeliyim?? |
![]() |
![]() |
|