![]() |
Gittin!ama bir şeyi unuttun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittin!ama bir şeyi unuttun..![]() Kızgınsın biliyorum,hatta kırgınsın bana, Bense kalışımdaki suskunluğumla, sana sesleniyorum ; Hızla kaçıyorum içimdeki tenha ülkeden, Yamaçlara vuruyorum yüreğimi ![]() Ayaklarıma dolaşıyor mevsimler, Aşk kuyusunda Yusuf oluyor sözlerin ![]() Bense yine koşuyorum düşlere ![]() Gönül infilak halinde şimdi, Ayrılık fırtınası boğazıma kaçan… Damarlarımdan çekiliyor aşkın yalanı, Tüm sözler geçmiş zaman oluyor bende ![]() Bir avuç hasrete dem vuruyor, Külleri batıyor gözlerinin, içime… Kimsesiz bir söz aramızdaki, Zamansız susuşlarla çevrili… Gittikçe daralıyor yaşam çemberim, Susmaktan öteye gidemiyor cesaretim ![]() Aşk iki kişinin tekleşme yarışıdır, Ve bu yüzden tüm ayrılıklar erken yaşanır ! Yaşlanmışlığım zamandan değil, aşktan… Şimdi hicaz bir hüzün soluyor gözlerim, Ruhuma ecel firakı süzülüyor ![]() İçimi kanatıyor galeyan bir sızı, En diri ölüm ayrılık olmalı… Susuşlarıma düşüyor gaib bir aşk, Ayrılığa borcum mahşer vaadi ![]() Gittin ! Ama bitmedin! En çoktan ve en baştan başladı her şey, Hüzün kaldığı yerden,sevda en derinden devam etti ![]() Bu gidiş bana hiç yaramadı ![]() Şimdi daha çok korkuyorum geceleri, Ve daha çok kanıyorum sana ; Adın yaramda tuz, kanım son mevsiminde güz ! İçimde külleniyor hüzün türküleri, Gurbet soluyor cümleler, yalnızlığıma ![]() Ardında bıraktığın bir ihtimalle çıkıyorum, Beni bir başıma bıraktığın bu yolda ! Gittin yar ! Gittin ama bitmedin ![]() Unutulmuşluğun koynunda yeşerdi zaman, Göklerden taştı ahım, feryadım ![]() Aklımı kaybettim firari akşamlarda, Hep seni düşündüm, hep seni üşüdüm ![]() Şimdi bir avuç Sus sürüldü dilime, Gözlerime katran bir hayal çekildi ![]() Kan gözlü ölümler düşüyor kahrıma, Alnımda yıllanmış yıllar duruyor ![]() Gittin yar ! Gittin ,ama bir şeyi unuttun ![]() Şimdi yastığımda nemli bir hüzün, İçimde küsüşümün izleri duruyor ![]() Ve kanıyor içimdeki Sen ! Ve içimde ateş çemberi bir yalnızlık üşüyor ![]() Ve ben burada her gün ölüyorum ![]() İntiharımı ilan ediyor takvimler ![]() Gittin yar ! gittin Ama giderken kendini almayı unuttun, Ve ben bu yüzden hiç olmadığım kadar suskunum ! |
![]() |
![]() |
|