Dur diyorum durmuyor sus diyorum susmuyor!.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dur diyorum durmuyor sus diyorum susmuyor!..“Dur” diyorum durmuyor “sus” diyorum susmuyor!![]() Her atışında seni haykırıyor ![]() Kırık bir dal gibi dökülmüş yaprak gibi hazan gibi kor gibi![]() Biraz buruk biraz donuk biraz da yanık bu kalbim![]() Sadece sende can buluyor! ![]() Ölmeden öldürüyor gülmeden ağlatıyor![]() Bilmem ne hallerdeyim![]() Perişanım derbederim![]() Halimi arzetmeye ne kelimeler yetiyor ne Üyeler Görebilir ]Ruhum ruhunu arıyor bedenimden uzak gibi![]() Ama ne tamamen gidiyor ne de benim oluyor![]() Usandım halimden yar! ![]() Özlem yapışmış yakama! ![]() Her gece çöktüğünde boğazımda bitiyor düğüm düğüm lokma lokma![]() Gitmiyor! ![]() Kor gibi lav gibi ateş gibi gözyaşlarım ta sinemden geliyor!![]() Bu yastığım her gece şahit! Gözyaşlarımla yıkanıyor ![]() Dayanamıyorum! ![]() Artık gel! ![]() Sevdamı ve ruhumu al götür bu bedenden kendi ruhuna kat ![]() Ben artık yaşamayayım sonsuza kadar sende hapis kalayım![]() Seni sende yaşamak istiyorum! ![]() “Ben”de mecal kalmadı ![]() ![]() |
|
|
|