Mezar taşıma da adını çiz öyle git! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mezar taşıma da adını çiz öyle git!Artık kabullenmişliğin yorgun havasını çalıyorum şimdi ![]() ![]() Vurgun yemiş satırlarım son yıkıntıların altında çırpınırken ![]() ![]() Ben derinden bir türkü tutturmuşum akıp giden zamana ![]() ![]() Hislerim yanıyor! ![]() Dumanını çekiyorum içime efkar sigarasıdır diye ![]() ![]() Ve ben artık kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları oynuyorum![]() ![]() Neydi bizi bu karanlığın girdabında rotasız bırakan ![]() ![]() Neydi hislerimizin dumanını savuran? ![]() ![]() Yok olmuşluğun keyifsizliğini mi sürmeliyim şimdilerde ![]() ![]() Yoksa senin yok oluşunun acısını mı sindirmeliyim içime? ![]() ![]() Yoksun! ![]() Bir hayal kadar duman bir duman kadar bulanık hayalin![]() ![]() Tutunacak gibi oluyor ümitlerim ![]() Bir adım veriyorum sana karşı ![]() ![]() Bulanıklığı da kalmıyor dumanının ![]() ![]() Yoksun! ![]() ![]() Az önce verdiğim nefes kadar anlıktı varlığın ![]() ![]() Az önce hayat verdin bana ama şimdi; yoksun!![]() ![]() Karşımda bulanık dumanın içimde hislerin alevi![]() ![]() Ve elimde kalemim ![]() ![]() Son demlerini döküyorum satırlara teslim olmuşluğun ![]() ![]() Son nağmelerini mırıldıyorum titrek dudaklarımdan ![]() ![]() Ve üşüyen ellerimle enkazını oluşturuyorum ![]() ![]() Ardında yıkıntısını bıraktığın satırların ![]() ![]() Sen tutulan el kadar Üyeler Görebilir ]bir gerçek![]() ![]() Verilecek bir nefes kadar da gidicisin ![]() Tutsam içimde öldürecek bıraksam uçup gideceksin![]() ![]() Sen efkar sigaramdaki duman kadar hayal![]() ![]() Enkazından kurtulamayacağım kadar da ![]() ![]() Yıkıntı bıraktın ardında ![]() ![]() Ve ben kabul ettim ![]() Yenildim yok edildim![]() ![]() Bir ruh kadar sessizim şimdi odalarda gezinen ![]() ![]() Gözdeki fer kadar gidiciyim ben de ![]() ![]() Elveda hayallerin kahramanı elveda Üyeler Görebilir ]ın dumanı![]() ![]() Ve elveda yıkıntılarımın mimarı ![]() ![]() Yak! ![]() Yık! ![]() Estir dumanını! ![]() ![]() Gözlerimden feri de çek! ![]() Öyle git! ![]() ![]() Nasıl olsa gidişine bağlamıştım ipimi ![]() ![]() Mezar taşıma da adını çiz öyle git! |
|
|
|