Uyan Anne!!-AĞLAYABİLİRSİNİZ- |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uyan Anne!!-AĞLAYABİLİRSİNİZ-Üyeler Görebilir ] Anne!! Aç kapıyı anne Bak ben geldim Seni çok özledim Kucakla öp okşa beni Yine çocukluğumda ki gibi Hadi anne ![]() ![]() Tanımadın mı beni? Haklısın; ben büyüdüm Ellerim,gözlerim kocaman Sevginle büyüyen yüreğim koskocaman Ne sevdalar sığdırdım ben ona, Senin sevdan inan bambaşka Ben hiç değişemedim ki Ben hiç büyüyemedim anne Yine o eski küçüğünüm Kapıyı aç bir bak Sadece değişen saçlarımdaki ak Aç kapıyı aç anne! ![]() Bak yine akşam oldu Bu baykuş sesi de ne? Ürperiyorum,korkuyorum Yalnızım anne çok yalnız Dışarıda kar yağıyor Dışarısı kar,ayaz ![]() ![]() Üşüyorum anne üşüyorum Sar,sarmala al koynuna ![]() ![]() Yine eskisi gibi anne Aç gözlerini Hadi uyan Ben geldim anne ben ![]() ![]() Yediveren güllerle Kırmızı karanfiller getirdim ![]() ![]() Anne ![]() ![]() Lütfen anne Oyuncaklarım nerde? Oynayalım hadi seninle Hadi anne hadi ![]() ![]() Kalk hadi ![]() ![]() Şaka yapma Kalk! ![]() Kalk! ![]() Kalk! ![]() Anne! ![]() Yoksa? ![]() Yoksa? ![]() Annee! ![]() Anneeeeeeeeeeee! ![]() Üyeler Görebilir ] |
|
|
|