![]() |
Çok Şeyim Herşeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Şeyim HerşeyimÇok Şeyim Herşeyim - Elif Sezgin ![]() ![]() İklimlerin her daim rotasında dönüp duran, Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan SEVİMLİ KELEBEĞİM ![]() ![]() ![]() Özgürlüğüm, Yaşanmışlığım, Ve yaşanması için ömrüne ÖMÜRLER ADADIĞIM ![]() ![]() ![]() İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım, Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları YAKIŞTIRDIĞIM ![]() ![]() ![]() Kuruduğum anlarda yağan NİSAN YAĞMURUM ![]() ![]() ![]() Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki UMUDUM ![]() ![]() ![]() Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde, GÖZLERİMİ YUMDUĞUM ![]() ![]() ![]() Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM ![]() ![]() Yağmurdan sonraki, GÖKKUŞAĞIM ![]() ![]() Tenimden bir parça gibisin, Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM ![]() ![]() ![]() Kimsenin cevaplamasına izin vermeden, Çözmeye ömrümü adayacağım SORUM ![]() ![]() Bir kaç insanın ağzından söylenmiş, Anlamaya en açık YORUMUM ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı, Her daim yanmaya hazır MUMUM ![]() ![]() ![]() ![]() Bir okyanus olup, sahillerime vuran KUMUM ![]() ![]() ![]() Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum ![]() ![]() Yürekten duy istedim bir kerede, SENİ SEVİYORUM CALDIM ![]() |
![]() |
![]() |
|