![]() |
Sen benim düşünce suçumsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen benim düşünce suçumsunSen benim düşünce suçumsun ![]() Kurşuna dizilmiş yanlarımı gecenin günahkar sesine asarak aşka beraat sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Derme-çatma bir hayatın gönüllü yeniğiyim ![]() Eylül bulaşığı saçlarımda ebabil kuşları ![]() ![]() ![]() Düş vardiyalarımda ele avuca sığmaz kabuslar ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Ben Aşk gözlü deli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizlikten üşüyen ellerimi en kızıl acılara batırırken acımadan nefes nefese yanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suretimde cellatlardan kalan yarım bir ölüm ![]() ![]() ![]() Ey Aşk! Melekler beni çağırıyor ![]() ![]() Ölümümden ben sorumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() Eyvah bir nakarattan yatıştırılamayan cümleler alırken günceme dilimdeki yaralı hecelerde vuruyorum esişimi ![]() ![]() Sevdiğim! Başa sardım ömrümü yeniden ölmek için ![]() Oysa elden düşme bir ağlayış değildi içimin karanlık koridorlarında oyalanan yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dört duvar hayata sığmaz bu kent soylu aşk ![]() Ömrüm! ![]() Saçlarında boğ beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şiirlerimden başlamışken beni silmeye göğün yakınındaki sana nefti yakalanmalar ayakta hala ![]() ![]() Ey Yeşil gözlüm ! ![]() ![]() Hüznümden başla enkazımı taşlamaya ![]() ![]() ![]() Ey Aşk! ''Sen bende cennet ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim Molla Cünun'un delilik kapısına ![]() Ateşimde ateşlerde ![]() KURTARMA! ![]() ![]() Bütün dönüş biletlerini yaktım aşkın ![]() Yüreğimin zifiriliğinde kayıpsada rüyalar şimdi Mecnunluğuma senden özge Leyla Çölü bulamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim! Sabaha kan kırmızı tan yerine ve aşka andolsun ki; benim bildiğim tek ben sensin ![]() ![]() ![]() Hoş geldin yokluğunun varlığına ![]() Hoş geldin ateşimin gül yüzü sunum viole |
![]() |
![]() |
|