Sessizlik içinde kaldım hep.. Konuşamam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sessizlik içinde kaldım hep.. KonuşamamKonuşamam Sessizlik içinde kaldım hep ![]() Sana söylemek istediğim kelimeleri kalbime gömdüm![]() Belki birgün hani olurya belki bigün kalbime ağır gelir kelimeler, içimden atmak isterim ya![]() İşte ozaman -söylerim- diye !Kimse yardım etmedi bana ![]() Sessizlik içinden çıkamadım birtürlü![]() Hep sessiz kaldım ben![]() Aşka sevgiye dostluğa KALBİNE !! Konuşamadım![]() Dilim varmadı söylemeye![]() ![]() SUSTUM!Kimi zaman ağladım! Bekledim ![]() İçimi döktüm kağıda kaleme![]() Beni tek anlayan onlardı çünkü Ne dostum ne arkadaşım![]() Hiçbişey kalmadı!Sen ![]() Sen ise yoktun zaten![]() !![]() Konuşsam ![]() ![]() susturursun diye korkuyorum![]() ![]() Ağlasam ![]() ![]() arkamdan gülersin diye susuyorum![]() ![]() Sussam ![]() ![]() işte ozaman hiçbirşey yapmıyorsun diye bende SUSUYORUM![]() !Belki kötü yapıyorum ![]() İnan hiçbirşey bilmiyorum![]() Beynim ! KaLbim ! AkLım ! Hepsi sende![]() ![]() Hepsi sendeyken hiçbirşey düşünemiyorum![]() ![]() Ruhumda SADECE SEN![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılık vakti yaklaşır ![]() uzaktan![]() Görürüm! Hiç sesimi çıkarmam![]() Çıkaramam![]() Sessizim bu yüzden işte ![]() Konuşamam !!! |
|
|
|