Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aklım, düşünüyorum, söyleyeyim, takıldı, yalan

Aklım takıldı,Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aklım takıldı,Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim

AKLIM TAKILDI

Yok, yok demeyeceğiM

Vazgeçeceğim!

Aslında başka bir şeydi söylemek istediğim

Yazdım, sildim…

Yazdım, sildim…

Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim Ama sorsan söylemem! Sen anla! Hisset ya da

Konuşmak istemiyorum kısaca Konuşacak ne var ki? Benim sana gelene kadar ne yaptığım mı, senin bana gelene kadar ne yaşadığın mı?

Saçma!

Ne geçmişe aidim artık ne de geleceğe ve kaçırmak istemiyorum şu anı da, olmuşların, bitmişlerin, gelmişlerin, geçmişlerin laf kalabalığında Olacakların, biteceklerin ve geleceklerin kurgusunda ya da…

Ama şimdi burada, seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim A

ma sorsan söylemem! Sen anla!

Ne şu andan öncesi ne şu andan sonrası… Dedim ya; bir tek şu an'ın ciddiyetindeyim

Hayallerim yok sana uzun uzun anlatabileceğim ama çok istersen kurarım tabi senin için ve illâ merak ediyorsan hatırlarım elbet canımın yanmışlığını da zira unutmuş değilim

Ruhumda dikiş izlerim…

Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için! Hiç söylenmemiş sözler duymaya ihtiyacım var, ve belki yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var, yetmiyor bildiklerim

Şimdilik, baş edilir gibi değil içime çekilmişliğim

Sözlerini duyuyorum; düşüncemi zorlayan, aklımı sana uçuran Her anlamaya çalıştığımda merak edilen oluyorsun Anlamak istemiyorum merak etmekten korktuğum için!

Yoksa buradayım yani, yörüngendeyim

Masallar tadındayım… Zehirli elma hevesindeyim! Bul beni! Lakin ne soru istiyor canım ne cevap Ne bir beklentim var ne de bir söz verebilirim

Özür dilerim bu kadar yorgun olduğum için!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com