|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aklım, düşünüyorum, söyleyeyim, takıldı, yalan |
![]() |
Aklım takıldı,Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklım takıldı,Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyimAKLIM TAKILDI ![]() ![]() Yok, yok demeyeceğiM Vazgeçeceğim! Aslında başka bir şeydi söylemek istediğim ![]() Yazdım, sildim… Yazdım, sildim… ![]() ![]() Seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmak istemiyorum kısaca ![]() Saçma! ![]() ![]() Ne geçmişe aidim artık ne de geleceğe ve kaçırmak istemiyorum şu anı da, olmuşların, bitmişlerin, gelmişlerin, geçmişlerin laf kalabalığında ![]() Ama şimdi burada, seni düşünüyorum ne yalan söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ma sorsan söylemem! Sen anla! ![]() ![]() Ne şu andan öncesi ne şu andan sonrası… Dedim ya; bir tek şu an'ın ciddiyetindeyim ![]() ![]() ![]() Hayallerim yok sana uzun uzun anlatabileceğim ama çok istersen kurarım tabi senin için ve illâ merak ediyorsan hatırlarım elbet canımın yanmışlığını da zira unutmuş değilim ![]() ![]() ![]() Ruhumda dikiş izlerim… ![]() ![]() Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için! Hiç söylenmemiş sözler duymaya ihtiyacım var, ve belki yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var, yetmiyor bildiklerim ![]() ![]() ![]() Şimdilik, baş edilir gibi değil içime çekilmişliğim ![]() ![]() ![]() Sözlerini duyuyorum; düşüncemi zorlayan, aklımı sana uçuran ![]() ![]() Yoksa buradayım yani, yörüngendeyim ![]() ![]() ![]() Masallar tadındayım… Zehirli elma hevesindeyim! Bul beni! Lakin ne soru istiyor canım ne cevap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özür dilerim bu kadar yorgun olduğum için! |
![]() |
![]() |
|