Yine Çisil Çisil Yağmur Yağıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yine Çisil Çisil Yağmur Yağıyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine çisil çisil yağmur yağıyorSen yağıyorsun Düşlerim yağıyor o ipek saçlarına savrula savrula Okyanus mavisi gözlerin yağıyor gözlerime bu akşam deli, deli Anılarım düşüyor bir bir ”sen” kokan şu toprağa Yere düşen her damla Kalbim gibi parçalanıyor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine çisil çisil yağmur yağıyorCeylan karası gözlerin yağıyor gözlerime bu akşam süzüle, süzüle Ilık ılık "sen" düşüyorsun Yanaklarımdan aşağı ![]() Bir, sen yağarsın usul usul Bir, ben ağlarım sessiz sessiz Ay ışığı gözlerinin gölgesi düşer aklıma ![]() Seni düşünürken kahrolurum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulutlar ağlamadı yerlere sana ağladığım kadar![]() Yanmadı hiçbir ateş, sana yandığım kadar ![]() Anmadı hiç kimse adını Adını andığım kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine hüzün, yine dert, yine yağmur yağıyor…İplik iplik olmuş gökyüzünde bulutlar, Çile yağıyor! Üşüyorum! Ben hiç üşürmüydüm yağan yağmurda? Elimi bırakmasan! Hiç korkarmıydım karanlıktan? Sensiz sensiz kalmasam ![]() Ben hiç ıslanırmıydım? Sensizliğin yağmurları olmasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
|
|
|