![]() |
Hosçakal Yarali Kalbimin Kirli Sahibi.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hosçakal Yarali Kalbimin Kirli Sahibi....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiyamet günü gibiydi gittigin gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitme kal diyemedim sende kalmak istemedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gurur ugruna herseyi bitirdik ![]() ![]() ![]() degdimi peki ![]() kalp kirildi gönül yoruldu ![]() ![]() haykirdim bagirdim avazim çiktigi kadar duydun mu ey sevgili sesimi ![]() ![]() sensizken hiçkira hiçkira aglayan yüregimi ![]() ![]() ![]() sensiz olmuyor iste gözler sözler seni ariyor ![]() ![]() Gelmeyeceksin biliyorum ![]() ![]() ![]() Dönmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönsen bile ne kaybettigini göreceksin ![]() ![]() ![]() aski yasayamayacagim doya doya sende ![]() ![]() keske diyorum bu kadar çok sevmeseydim seni ![]() ![]() ![]() sev dedin sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() aglatma dedim sen aglattin ![]() ![]() bekle dedin bekledim ![]() ![]() ![]() bitsin dedik ve bitti ![]() ![]() hemde bir hiç ugruna ![]() ![]() ![]() Ben hayal etmesini ,ümit etmesini bildim ![]() ![]() sensiz de yasarim ey vefasiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen düsün bakalim bendeki sevgiyi bulabilcekmisin baskarina bakabilcekmisin ![]() ![]() ![]() yapamayacaksin çünkü ben seni gerçekten sevdim ![]() kim sevdi söylesene böyle yürekten ![]() ![]() gruna herkezi karsisina aldi ![]() ![]() ![]() seni adam sandim ![]() ![]() ![]() yanildim ![]() ![]() ![]() ![]() Peki simdi ne olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden önce nasil yasadiysam senden sonrada öyle yasayacagim isteyince herseyi yaparim biliyosun ![]() ![]() ![]() nasil sevdiysem öylede unuturum ![]() ![]() ![]() mutlu ol artik kendini baska gönüllerde avut ![]() ![]() ![]() aski doya doya yasayama ![]() ![]() ![]() ![]() dilerim bana yasattiklarini gün ![]() ![]() ![]() gelir sende yasarsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artik benle yaptiklarini degil bende yapamadiklarini düsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hosçakal Yarali Kalbimin Kirli Sahibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|