![]() |
sevdalar neden bu kadar hüzünlü, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() sevdalar neden bu kadar hüzünlü,![]() ![]() Sevdalar neden bu kadar hüzünlü ![]() ![]() Yine havada hüzün kokusu insanın içini yakan koku duyusunu tırmalayan pis bir koku bu ![]() ![]() Hava bulutlu tıpkı benim duygularımın üstüne çöken bulut gibi ![]() Bu sabah yeni doğan güneşle dertleşmeyi denedim ![]() Ama o da aniden benimle beraber hüzünlendi gökyüzü kararıverdi ![]() Birden gece oldu ortalık ![]() ![]() Ve daha çok dertlendim ![]() ![]() Ağır geldi bu yalnızlık ![]() Sevip te sevilip te yalnız kalmak canımı acıttı ![]() Bağırmak istedim ama birileri beni duysun diye bağırdım avazım çıktığı kadar ama benden daha çok bağıranlar vardı kimse beni duymadı ![]() Ağlamak istedim her şeye inat gökyüzü başladı ağlamaya ağladığımı da gören olmadı ![]() ![]() Yalnızlığımı dinledim ![]() ![]() Tek hissettiğim yalnızlığım çaresizliğim çıkmazlarım ve gözlerimden akan yaşların yanaklarımda can vermesiydi ![]() Konuşmak istedim hissetmek istedim ama yalnızdım yoktu yanımda sevdiğim ![]() Geçen her saniye çok şey anlatıyordu sevdanın yalan olduğunu hayatta herkesin yalnız olduğunu anlatıyordu ![]() Tek yoldaşım bulutlar ve hoyratça savuran rüzgar oldu ![]() Karar verdim bırakıyorum hasretimi yağmurlara yıkasın diye ![]() Yalnızlığımı çaresizliğimi rüzgara teslim ediyorum çok ücra diyarlara götürsün diye ![]() Ücralara götürsün ki kimse görmesin yalnızlığımı ve çaresizliğimi ![]() Teselli verircesine savruluyor rüzgar ![]() Sanki emaneti teslim alıyor ![]() İflas etmiş duygularımı hayata küskünlüğümü yalnızlığımı şu yalan dünyada tek başıma kalmışlığımı teslim ediyorum rüzgara ![]() Yenildiğimi kabul ediyorum ![]() Yoruldum savaşmaktan nedenleri araştırmaktan kovalamaktan ![]() Yoruldum yalnızlığı yaşamaktan ![]() Hep tut ellerimi bırakma beni demekten yoruldum ![]() Sevdayı var etmeye çalışmaktan yoruldum ![]() Yorgunluğumla birlikte kendimi de bırakıyorum rüzgara ![]() Beni nerede bırakırsa güneşin nerede doğmasına izin verecekse o güneş beni nerede ısıtacaksa beni oraya götürmesine izin veriyor ve takılıyorum rüzgara ![]() Boran olsa da kasırgalar kopartsa da benim içimde ki yaşanan fırtınalar kadar şiddetli olmayacağına göre teslim oluyorum bu rüzgara ![]() Benden tek kalacak hüzün kokusu olacak ![]() Mutsuzluğumu kırgınlığımı bırakarak gideceğim ![]() Sana da tek emanetim yıktığım hayallerim olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|