|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bak, bakalım, canım, diyen, erkekler, eşlerinden, gıcık, kapan |
(Canım) Diyen Eşlerinden Gıcık Kapan Erkekler Bi Bak Bakalım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
(Canım) Diyen Eşlerinden Gıcık Kapan Erkekler Bi Bak BakalımSıkıntılıydı ![]() Belli oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatmak ister gibi bir hali vardı ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() Anlat aslanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Abi evde atıştık hanımla ![]() ![]() ![]() Yahu daha evleneli ne olduki Ne atışması bu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fındık kabuğu ![]() ![]() ![]() Anlat bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya bizimkinin konuşması acaip gıcığıma dokunuyor ![]() ![]() ![]() Niye yahu ![]() ![]() ![]() İkide bir canım canımsın diyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç hoşuma gitmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bir arkadaşı ile konuşuyor ![]() Ne güzel konuşuyorsun canım diyor ![]() ![]() ![]() Atıştık biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güldüm ![]() ![]() ![]() ![]() Yahu daha ne ![]() Yaw abi ![]() Hadi arkadaşlarına demesi tamamda ![]() Bana canımsın canımmmm demesi dokunuyor yahu![]() ![]() ![]() Gıcık kapıyorum ![]() ![]() ![]() Hadi bakalım akınzen ![]() Öyle bir şey anlat söyleki ![]() Karşıdaki mutmain olsun ![]() Hanımı ile barışsın ![]() ![]() ![]() ![]() Yahu abisi ![]() ![]() ![]() Sana bir soru ![]() ![]() ![]() Sor abi istediğini sor yeterki çöz şu meseleyi![]() ![]() ![]() Abim çiçek desem ![]() Hangi çiçeğe benzetirsin kendini ![]() ![]() ![]() Hımmmmm bakayım ![]() Benzetemem olsam olsam Odun olurum![]() ![]() Kızmaca yok ![]() ![]() Yok abi kızmam ![]() ![]() ![]() Ya hanımını ![]() Güle bezetirim abi ![]() ![]() ![]() E be aslanım ![]() Bak sen söyledin ![]() Gül ile Odunun konuşması hiç bir olurmu ![]() ![]() ![]() ![]() Gül gül gibi kokar ![]() O şekil davranır ![]() O şekil konuşur ![]() ![]() ![]() ![]() Eh odunu anlatmaya gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() Haklısın abi yaw ![]() Ben hiç böyle düşünmedim ![]() ![]() ![]() Gülü Odun gibi konuşturamazsın aslanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir lutuf bırak gül gibi konuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() Değerini bil ![]() ![]() ![]() Haklısın abi ![]() Tamam söz bir daha gıcıklanmayacağımda![]() ![]() ![]() Demek biz erkekler Odun oluyoruz ha ![]() ![]() ![]() Hooopppppp ![]() ![]() Orda dur ![]() Erkekler değil ![]() Sen öyle oluyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Erkeklerde çiçektir ![]() ![]() ![]() Haha ha akınzen abi yoksa sendemi canımsın diyorsun ![]() ![]() ![]() Yok ![]() Ben Onun erkekcesini diyorum ![]() ![]() Nedir abi O? ![]() ![]() ![]() ![]() CANSIN Kardeşim CANSIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki Abi sen hangi çiçek oluyorsun ![]() ![]() ![]() Ben KAKTÜS oluyorum sevgili Kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra görüştüğümde ![]() Nasıl gidiyor abisi ![]() ![]() ![]() ![]() CANSIN ABİ CANSIN ![]() ![]() ![]() Anlaşıldı abisi anlaşıldı ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|