|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
durumdan, erkekler, kurtulma, taktikleri, zor |
![]() |
Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler için zor Durumdan Kurtulma Taktikleri1-Sorun: Eve Sarhoş Geldiniz ![]() O ne der? "Allah belanı versin defol!" Siz ne diyebilirsiniz ? (tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? "Berbat bir gün geçirmiştim ve sorunlarımı eve, sana taşımak istemedim ![]() ![]() Böyle konuşarak, sevgilinizi, eve gelmeden önce bar ya da meyhaneye uğrayıp bir iki tek atarak, aslında ona iyilik yaptığınıza ikna edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Felaket Senaryosu: Sevgiliniz gelecekte sorunlarınızı meyhanedeki arkadaşlarınızla değil, kendisiyle paylaşmanızı isteyebilir ![]() 2-Sorun: Kazara ona başka bir kadının adıyla seslendiniz O ne der? "Nalan mı? O da kim? Eski dalgan mı? Defol git!" Siz ne diyebilirsiniz (söylediğiniz ismin kime ait olduğuna bağlı olarak)? Çok özür dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Sorun: Doğum gününü unuttunuz O ne der? Böyle bir durumda kadınlar konuşmaz ![]() ![]() Siz ne diyebilirsiniz? "Valla doğum gününü unutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal daha var: Suçunuzu itiraf edin ve ona "Gel, beraber alışverişe çıkalım, yemeğe gidelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|