![]() |
Kadın Çalışmalı mı, Çalışmamalı mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Çalışmalı mı, Çalışmamalı mı?Güzel bir konu, her ne olursa olsun kadin yada erkek hic kimseye bagimli olmadan kendi ayaklari uzerinde durmayi ögrenmeli diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Çalışmalı mı, Çalışmamalı mı?Bu konuda zaman zaman ikiye bölündüğüm oluyor bir yanım kadının mutlaka çalışıp kendi parasını kazanmasını savunurken bir yanımda sadece çocuğu için (buna ev işini ve kocasını katmıyorum) onu daha sağlıklı daha ilgili yetiştirmek için iş hayatından vazgeçilebileceğini düşünüyor ![]() ![]() Bir kadın ihtiyacı olmasada hatta çalışmasada bir iş sahibi olmalı yani ha dediği zaman korkmadan iş hayatına girebilmeli çalışabilmeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Çalışmalı mı, Çalışmamalı mı?"Alman televizyonu ARD’nin spikeri Eva Herman, kadınların evde oturmasını savunan bir kitap yazdı, ülkedeki feministler ayağa kalktı ![]() 47 yaşındaki Herman, kitabında toplumun sağlığı açısından kadının evine dönmesi gerektiğini savundu ![]() ![]() Peki sizce yorumlarinizi bekliyorum |
![]() |
![]() |
|