![]() |
İçim Öyle Bir Yanıyor ki; Çok ''Üşüyorum!'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçim Öyle Bir Yanıyor ki; Çok ''Üşüyorum!''İçim öyle bir yanıyor ki; çok üşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mart böyledir,bilmezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Donduracak kadar çok üşütür! ![]() ![]() ![]() Martla fazla hemhal olmayanlarınız bilmez, hissettirdiği soğuktan çok daha öte bir soğuk/luk saklar Mart ![]() ![]() Bugün de bir haber yok ![]() ![]() Bir yaşam belirtisi almak git gide zorlaşıyor,zorlaşıyor ya; ümit işte!… ![]() ![]() İnadına ve ille de ümit… İlla ki ümit…… Her şeye ve hiçbir şeye rağmen ümit yine de! Yürekler bin bir ümitle bekleşirken, artık dönüşü imkansız bir gidişe mi takıldı ümitlerimiz ? Bilmiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmediklerinden susuyorlar,bilmediğimizden susuyoruz işte! ![]() ![]() ![]() Herkes,derin bir sessizlik içinde şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşümekle kalmıyorsun bu defa… ![]() ![]() ![]() Martla bir oluyorsun… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Güvercinler ülkesinde'' misin şimdi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mart ne yarpuz büyütür,ne nane yetiştirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi herkes dağlara söylenmekte,dağlar yine,yeni şarkılara ilham verecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mart öyle masum değildir,bilmezsiniz… ![]() İçimi yakan ilk ölüm soğukluğu Mart da gelmişti… ![]() ![]() ![]() Bu göz önündelik beni daha da üşütüyor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimdeki hislerle yüzleşmekten korktuğu için düşüncelerime takılı kalan, o soruyla titriyorum: -Donarak ölen insanlar şehitlik mertebesine ulaşır mı anne ? Elife Katre 26/27 MART ! |
![]() |
![]() |
|