Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ararsa, dikkat, numaralar

bu numaralar ararsa dikkat

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bu numaralar ararsa dikkat

İkiside benim başıma geldi fakat geri dönmedim ve hemen araştırdımDaha önce duymuş olabilirsiniz ama ben yeni öğrendimSizde dikkatli olun

---------Son günlerde cep telefonunuza gelen + 393 ve + 359 alan kodlu çağrıları dikkate almamanız konusunda öneride bulunacağım + 359 alan koduyla gelen bir çağrı ve sonrasında o numaranın aranması sonucu durduk yere onlarca kontörünüz bir kaç saniyede gidiyormuş

Şimdilerde ise yine aynı yöntemi kullanıp farklı alan kodundan ( + 393 ) arıyorlar ya da otomatikmen çağrı bırakıyor sistem Bu kişi ya da kişiler gsm operatörleriyle nasıl bir anlaşma yapmışlarsa artık anlamak mümkün değil İlk aklıma gelen şu kontörlerimize göz diken sahte çıkarcı siteler oluyor Bunlar işi biraz daha büyütüp profesyonelleştirmişler ve hırsızlık işlemini online yapar olmuşlar Bahsi geçen alan kodunu gördüğünüzde tekrar dönüş yapmayın veya mesaj göndermeyin demekten başka bir şey gelmiyor elimden

--------"DEĞERLI ABONEMIZ TURKCELL MERKEZIN BAŞLATMİŞ OLDUĞU CEP ÇEKILIŞI KAMPANYASI SONUCUNDA HATTİNİZ PARA ÖDÜL KAZANMİŞTİR bilgi İŞLEM IÇIN 0531 ARAYİN TURKCELL"

Bu mesajın Turkcell'le herhangi bir alakası bulunmamaktadır Aradıgınız zaman hesap açılması için 4 tane 250 kontor yüklenmesi istenmektedir Bunun büyük bir serzeniş olması en başından belli olmasına rağmen bazı insanlar kontör alarak bu kişilere göndermektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com