![]() |
Bir Uzmanın Pişmanlığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Uzmanın PişmanlığıYazıklar olsun bana Yıllardır okumuşum ama öylesine ![]() Yıllardır gözlerimi yormuşum yok yere ![]() Çok ama çok pişmanım anlatamam ![]() Keşke! yıllarca sırt çevirmeseydim gerçeklere ![]() Keşke! 2009'dan önce kabul etseydim tüm gerçekleri ![]() Ama hatasız kul olmaz;her insan hata yapabilir Ayrıca zararın neresinden dönersen kardır ![]() İşte böyle teselli ediyorum kendimi ![]() Tutkun yüreğin,uzay derinlikli düşüncesiyle ![]() Ve ilham kaynaklarının çok büyük katkısıyla ![]() 2005-2010 arasında kaleme aldığı gerçeklere ![]() Film,hayal,roman,hikaye,his,yalan dolan,deli saçması şeyler falan dedim ![]() Daha neler neler söyledim ![]() Hem 2006'dan önce nerdeymiş Neden daha önce tüm gerçekleri yazmamış Neden seven zeki yabancılardan yardım istememiş ![]() Bu,sonradan roman,hikaye yazmış,asla!inanmayın kendisine ![]() Böyle bir hayat,böyle bir insan olamaz imkanı yok ![]() Ama kesinlikle realite serileri UZMAN GİBİ UZMANLARIN SÖYLEDİĞİ SERİLERİ 4 YILA KALMAZ BRUCE LEE OLUR Ve Seven,zeki Doktorların söylediği serileri Oldukça utandırdı beni ![]() Gerçekler apaçık çıktı ortaya ![]() Zihinlerdeki birçok soru işareti ortadan kalktı ![]() Önceleri mahşer gününe falan da inanmazdım ![]() Bu kadar insan nasıl hesap verecek Hem ölen,bir kere yok olan insan nasıl dirilecek diye düşünürdüm ![]() Ama,tutkun yüreğin derin manalı yazılarını Ara sıra okuyunca zamanla inanmaya başladım ![]() Yıllarca onlarca,yüzlerce insan geldi yanıma Attılar önüme bunun derin manalı yazılarını ![]() Daha önceleri film,yalan dolan,roman,hikaye,his,deli saçması v ![]() Artık yanıma gelenlere boşuna bana sormayın ![]() Ben alt tarafı bir uzmanım ![]() Seven,zeki Bilim Adamları,Uzman gibi Uzmanlar böyle dedikten sonra ![]() Bana laf konuşmak düşmez ![]() ![]() Aklı olan Bir Filozofla kaşık atmaz ve gerçeklere sırt çevirmez ![]() Aklı ve kültürü olan hayat yolunda ölümün çaresi hariç Her şeyin olabileceğine açık kapı bırakır ![]() Hangi konu olursa olsun her açıdan ele alır ![]() Çok ama çok pişmanım yıllarca yaptığım yanlışlara Yüzlercesini,binlercesini sadece bu konu değil Birçok konuda yanlış bilgilendirdiğime,yanlış yönlerdirdiğime ![]() İntiharı bile düşündüğüm geceler oldu ![]() Bazen eşim,bazem çocuklarım teselli ediyor ![]() Çok fazla düşünme bu insan dışı olağanüstü bir varlık ÖYLE OLMASAYDI KATILAN O KADAR ZEHRE VE İLACA ŞİMDİYE ÇOKTAN ÖLÜRDÜ ![]() Hem baksana 5 bin saatin üzerinde eliyle ustaca diktiği dikişe ![]() Acaba nerden geliyor bu inanılmaz sabır ![]() Ve ruhunun kendine ait olmaması ne demek Nasıl olur böyle bir hayat ![]() Daha neler neler konuşuldu 2005-2010 arasında Zaten hepsini tutkun yürek burada yazmamış Yazsa herhalde asarlardı beni ve bazılarını Belki de ülkede iç savaş çıkardı ![]() Oğlum kendisiyle arkadaş olmayı çok istiyor Eve getirelim yüz yüze konuşalım özür dileyelim ![]() İki,üç gece benim alt ranzada yatsın Aşk sarhoşunu,Aşk kurbanını okusun Bense oğlum gelmez artık Çünkü o yıllarca altına hurda diyen buraları Yıllar önce hepten sildi ![]() ZATEN BU TOPRAKLARDAN ARTIK BİR BEKLENTİSİ YOK ![]() Ve her geçen gün seven,zeki yabancılara artıyor sevgisi |
![]() |
![]() |
|