![]() |
Kadınların Gerçek Yüzleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Gerçek YüzleriYazı bana ait değil sadece paylaşıyorum Öperseniz beyefendi degilsinizdir, Öpmezseniz adam degilsiniz ![]() Iltifat edersiniz yalan der Etmezseniz birakir gider ![]() Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz Karsi çikarsaniz anlayissiz ![]() Çok yanina giderseniz sıkıldım der Az giderseniz küser ![]() Iyi giyinirseniz çapkinsin der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar ![]() Kıskanırsınız huyun kötü der Kıskanmazsınız sevmiyorsun der ![]() Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var ![]() Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur O bulusur "Bizim kizlar" olur ![]() Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur ![]() Konustugunuz anda dinlemenizi ister Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der Kisacasi ![]() ![]() ![]() Sade ama çok karışık ![]() Zayif gibi ama çok güçlü ![]() Akil karıştıran ama hayranlık uyandıran ![]() Insani çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi oldugunu belirtmek isterim ![]() ![]() ![]() Çok güzelse nadiren sadıktır ![]() Çok sadıksa da nadiren güzel |
![]() |
![]() |
|