![]() |
İçli Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçli Köfteİçi İçin: ½ Kg Yağlı Kıyma 5 Adet Soğan (ince doğranmış) 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Pulbiber 100 gr Ceviziçi 1 Paket Margarin Yeterince Tuz Dışı İçin: ½ Kg İki Kere Çekilmiş Yağsız Kıyma 250 gr İnce Bulgur Biraz Tuz 1 Adet Rendelenmiş Soğan 1 Tatlı Kaşığı Salça Sos İçin: 1 Çorba Kaşığı Margarin 1 Tatlı Kaşığı Salça 1 ![]() Tuz HAZIRLANIŞI : Önce içli köftenin içini hazırlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dış eti ceviz büyüklüğünde parçalara ayıralım ![]() ![]() Donmaya bıraktığımız iç malzemeden fındık büyüklüğünde parçalar alıp içine koyalım ve yuvarlayıp kapatalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|