Babadan Araba İstemek... |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Babadan Araba İstemek...Cocuk : Baba arabanin anahtarini aLiyorum ![]() ![]() ![]() Baba : Napcan? Cocuk : Az i$im var 1 saate geLirim Baba : İşin Azsa Yürüyerek gitsene oLm ![]() ![]() ![]() Cocuk : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cocuk : Baba Arabayi Vercenmi? Baba : Napcan hayirdir gene? Cocuk : ArkadasLarLa piknige gitcez ![]() ![]() ![]() Baba : OLmaz oLm öLe şey arkadasLarinin arabasi yokmu? Cocuk : Ya baba benzinini Cekeriz aLLa aLLa Baba : yok oLm bi benzinmi , tekeri eskiyo , baLatasi eskiyo ,yagi eskiyo , vidaLari gevşiyo Cocuk : Tmm Farkini veririz ![]() ![]() ![]() Baba : S ![]() ![]() Lan![]() ![]() ![]() Cocuk : iC ses ( Seninde arabaninda ![]() ![]() ![]() )Cocuk : Baba arabayi aLiyom ben Baba : Nere gidicen Cocuk : İnce iş baba : tmm bende geLiyom Cocuk : SaCmaLama baba yaa ![]() ![]() ![]() Baba : eLin kizini kendi arabanLa gezdir benim arabamLa degiL Cocuk : Ne kizi baba yaa off iiki bişe dedik ![]() ![]() ![]() ve gariptir ![]() ![]() ![]() Baba : Hadi geC direksyona gezeLim az Cocuk : Ya ne gezmesi sen nie geLiyon? Baba : baba oguL takiLaLim hadi hadi Arabaya biniLir ![]() ![]() ![]() Baba : hadi aC müzigin sesini istedigin gibi ![]() ![]() ![]() Cocuk : baba ben arabada yüksek sesLi müzik dinLemeyi sevmem ![]() ![]() ![]() Baba : İyi iyi bak sagda 2 kiz var arkadasinmi? dur istersen gitcekLeri yere birakaLim ![]() ![]() Cocuk : Ya yok baba saCmaLama ne arkadasi tanimiyom ![]() Baba : oLsun dur dur tanişiriz işte ![]() ![]() ![]() Cocuk : Offf baba pişman ettin ben eve dönüyom ![]() ![]() ![]() Baba : Sanada iyiLik yaramiyo eşşşoooLLLu eşşekkk ![]() ![]() Cocuk : ![]() ![]() ![]() ![]() +Baba arabayi aLiyorum -AL evLadim aL +SagoL babacim ![]() ![]() ![]() 16 dk sonra+Baba ama bizim arabamiz yoktu ki -Ah uLan benim gibi bünyeden bu Cocuk ![]() ![]() kurnaz Cocuk eLinde anahtarLar uzaktan sesLenir-baba arabayi aLdim anahtarLar bende arayip merak etme -tamam kizim bende senin ehLiyetLe ruhsati aLdim sende arayip merak etme ama poLisLer merak ederse biLemem --baba anahtari versene araba Lazim -hadi Len ne arabasi, yok anahtar,hanim verme anahtari --bunu sen istedin baba, yine yedek anahtar kuLLanmak zorunda birakiyosun beni |
|
|
|