Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkralar, komik, mutlaka, okuyun

Komik Fıkralar ( Mutlaka Okuyun )

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komik Fıkralar ( Mutlaka Okuyun )

Deliler hastanesinde bir grup deliyi dışarı çıkarmak isteyen doktorlar bir türlü delileri dışarı çıkaramıyorlarmışBu doktorlar içeri çıplak bi doktor atıp ”Bomba var kaçıııın!!!” diye bağırmışlarAma kimse dışarı çıkmamış2 kez çıplak doktor atıp ”Bomba var kaçııın!!!” diye bağırmışlarYine dışarı çıkan yokBu seferde içeri hekimi sokmuşlarAma daha ” bomba var kaçııın” demeden herkes dışarı fırlamışVe doktorlar gelip sormuşlar

- Neden 2 doktor gönderdikte çıkmadınız hekim gönderdik hemen çıktınız?Deliler şöyle cevap vermiş

- O gönderdiğiniz doktorların fitili uzunduEn son gelen hekimin fitili kısaydı da ondan hemen dışarı çıktık

[img]images/smilies/biggringif[/img]

Adamın biri kendini fare zannettiği için akıl hastanesine düşmüş Tedavisi bittikten sonra doktor sormuş Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?

Deli :

- Fare olur mu doktor bey ben bir insanim

Doktor :

- O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık

Deli kapıdan çıkmış ve imdaaaaaat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor “ne oldu” demiş…

Deli :

- Bir kedi gördüm de ondan korktum

- Sen hani artık kendini bir fare zannetmiyordun

- Ben fare olmadığımı biliyorum da kedi nerden bilsin…

Akıl hastanesine yeni atanan müdür hastaneyi dolaşmaya karar vermiş dolaşırken hastanesinin dışarıya bakan duvarının dibinde bir grup akıl hastasının tek sıra olup duvardaki bir delikten baktıklarını görmüş merak içinde yanlarına giderek :

-yahu hepiniz toplanmış burada ne yapıyorsunuz

-hiçbir şey yapmıyoruz sadece bu delikten dışarı bakıyoruz…

Bunun üzerine müdür hastaları kenara iterek :

-durun birde ben bakayım, demiş ve delikten dışarıya doğru bakmış birde ne görsün delik kapalı ve hiçbir şey görünmüyor hiddetle akıl hastalarına dönerek :

-yahu, demiş, ben baktım bu delikten dışarı bir şey görünmüyor peki siz ne görüyorsunuz :

-deliler hep bir ağızdan müdür bey, demiş biz yıllardan beri bakıyoruz bir şey göremedik siz bir bakışta nasıl göreceksiniz ki

Delinin biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış, yoldan geçen biriyse adama sormuş:

- Kaç balık tuttun?

Deli ise adama:

- Deli misin be adam! Burada balık ne arar

Doktorlar akıl hastahanesinin duvarına bir otobüs resmi çizmişler

- “Hadi otobüse binin”

demişler

Deliler otobüse binmeye başlamışlar Bir deli binmemiş doktorlar:

- “Neden binmedin?”

diye sormuş:

- “Çok kalabalık taksiyle gidicem”

demiş

Adamin biri arabasiyla akil hastanesinin onunden gecerken arabanin lastigi patlar ve firlar gider Adam aracini zorla kontrol eder ve sans eseri zararsizca yolun kenarina cekerBagajindan stepne lastigi cikarir fakat onu takmak icin hic bijonu yokturAdamcagiz baslar kara kara dusunmeye Bu sirada akil hastanesinin parmakliklarina bir deli tirmanir ve adama seslenir

“Hist n’apiyorsun orada?”

Adam:

“Ya sorma lastik patladi, yenisini takacagim ama hic bijonum yok”

Deli guler:

“O da dert mi, diger obur tekerleklerden al birer bijon, boylece her tekerde 3 bijonun olur istedigin yere guvenle gidersin”

Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar:

“Ya sen bunu nasil dusunebildin be kardesim”

Deli yeniden guler:

“Deliyiz ama aptal degiliz”

Akıl hastanesinde delinin biri başhekimden iki tane şişe ister

Başhekim şişe yerine,deliye iki tokat atar Deli kızgın bir şekilde odasına döner

Ertesi gün deli başhekimin odasına gider Girer girmez başhekime iki tokat atar

Ne olduğundan habersiz başhekim:

“Deliye naptığını zannediyorsun” diye çıkışır Deli de:

“Birşey yaptıgım yok efendim,dün verdiğiniz şişeleri getirdim” der

adamın biri markete girer ve tezgahtara

ekmek varmı diye sorar

-yok

-ekmek varmı

-yok

-ekmek varmı

-yok

-ekmek varmı

-yok dedikya

-ekmek varmı

-eğer bir dada sorarsanseni duvara çivilerim

-çivi varmı

-yok

-ekmek varmı

Delinin biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek serbest bıraklımasını isterBunun üzerine doktor:

-Sana bir soru sorucağım doğru bilirsen burdan çıkarsın

Deli:

-Peki anlaştık sor sorunu

Doktor:

-Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsamŞimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın?

Deli:

-Niye atlayım ben delimiyim der?

Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar

Deli:

-Ya bardağı çekersen

Delinin biri hastanenin bahçesinde el arabasını ters çevirmiş ve sürmeye uğraşıyormuşBunu gören doktor:

- Öyle sürülmez, düzeltsene arabayı

Deli hemen cevap verir:

- Geçen gün senin dediğin gibi sürdüm akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com