![]() |
Komik Fıkralar ( Mutlaka Okuyun ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkralar ( Mutlaka Okuyun )Deliler hastanesinde bir grup deliyi dışarı çıkarmak isteyen doktorlar bir türlü delileri dışarı çıkaramıyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Neden 2 doktor gönderdikte çıkmadınız hekim gönderdik hemen çıktınız?Deliler şöyle cevap vermiş ![]() - O gönderdiğiniz doktorların fitili uzundu ![]() ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Adamın biri kendini fare zannettiği için akıl hastanesine düşmüş ![]() ![]() Deli : - Fare olur mu doktor bey ben bir insanim ![]() Doktor : - O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık ![]() Deli kapıdan çıkmış ve imdaaaaaat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor “ne oldu” demiş… Deli : - Bir kedi gördüm de ondan korktum ![]() - Sen hani artık kendini bir fare zannetmiyordun ![]() - Ben fare olmadığımı biliyorum da kedi nerden bilsin… [img]images/smilies/biggrin ![]() Akıl hastanesine yeni atanan müdür hastaneyi dolaşmaya karar vermiş ![]() ![]() -yahu hepiniz toplanmış burada ne yapıyorsunuz ![]() -hiçbir şey yapmıyoruz sadece bu delikten dışarı bakıyoruz… Bunun üzerine müdür hastaları kenara iterek : -durun birde ben bakayım, demiş ve delikten dışarıya doğru bakmış ![]() ![]() -yahu, demiş, ben baktım bu delikten dışarı bir şey görünmüyor peki siz ne görüyorsunuz : -deliler hep bir ağızdan müdür bey, demiş ![]() ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Delinin biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış, yoldan geçen biriyse adama sormuş: - Kaç balık tuttun? Deli ise adama: - Deli misin be adam! Burada balık ne arar ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Doktorlar akıl hastahanesinin duvarına bir otobüs resmi çizmişler ![]() - “Hadi otobüse binin” demişler ![]() Deliler otobüse binmeye başlamışlar ![]() - “Neden binmedin?” diye sormuş: - “Çok kalabalık taksiyle gidicem” demiş ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Adamin biri arabasiyla akil hastanesinin onunden gecerken arabanin lastigi patlar ve firlar gider ![]() ![]() ![]() ![]() “Hist n’apiyorsun orada?” Adam: “Ya sorma lastik patladi, yenisini takacagim ama hic bijonum yok” Deli guler: “O da dert mi, diger obur tekerleklerden al birer bijon, boylece her tekerde 3 bijonun olur istedigin yere guvenle gidersin” Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar: “Ya sen bunu nasil dusunebildin be kardesim” Deli yeniden guler: “Deliyiz ama aptal degiliz” [img]images/smilies/biggrin ![]() Akıl hastanesinde delinin biri başhekimden iki tane şişe ister ![]() Başhekim şişe yerine,deliye iki tokat atar ![]() ![]() Ertesi gün deli başhekimin odasına gider ![]() ![]() Ne olduğundan habersiz başhekim: “Deliye naptığını zannediyorsun” diye çıkışır ![]() “Birşey yaptıgım yok efendim,dün verdiğiniz şişeleri getirdim” der ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() adamın biri markete girer ve tezgahtara ekmek varmı diye sorar -yok -ekmek varmı -yok -ekmek varmı -yok -ekmek varmı -yok dedikya -ekmek varmı -eğer bir dada sorarsanseni duvara çivilerim -çivi varmı -yok -ekmek varmı [img]images/smilies/biggrin ![]() Delinin biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek serbest bıraklımasını ister ![]() -Sana bir soru sorucağım doğru bilirsen burdan çıkarsın Deli: -Peki anlaştık sor sorunu ![]() Doktor: -Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam ![]() Deli: -Niye atlayım ben delimiyim der? Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar Deli: -Ya bardağı çekersen [img]images/smilies/biggrin ![]() Delinin biri hastanenin bahçesinde el arabasını ters çevirmiş ve sürmeye uğraşıyormuş ![]() - Öyle sürülmez, düzeltsene arabayı ![]() Deli hemen cevap verir: - Geçen gün senin dediğin gibi sürdüm akşama kadar kum taşıttırdılar, enayimiyim ben! [img]images/smilies/biggrin ![]() |
![]() |
![]() |
|